-
kafayı yemek üzereyim
Gönderen
EFE TAŞDEMİR
07 Eyl, 2009 16:09
-
merhaba arkadaşlar .arabaya hıc bır yerde çözüm bulamadık belkı burada buluruz .arabam 99 yuvarlak farlı 4afe motorlu 1.6 corolla . araba kafayı yedi benide yedirtecek . arabanın rolantı ve deviri hiç birbirini tutmuyor ibre habire sapıyor .gaz kelebeğini değiştirdik olmadı .hemde 5-6 tane kelebek denedık olmadı .rolantı hep oynuyor 0-1.2 arasında habıre gıdıp gelıyo sankı arabaya gaz basıp çekiyormuşum gibi oluyo . 5 deviri geçince bapbapbap yapıyo ibre fırrr fır dönüyo ayrıca araba teklıyorda sakin kullanımdada 3 devirdeyken gazı kökleyınce ıbre saparak gıdıyo . gitmediğim usta kalmadı .arabaya ayrıyeten atıker sıralı lpg de taktırdık . bu dedıklerımı hem benzınde hemde gazdada yapıyo .beyin arızalıydı beyini tamir ettirdik.gen şikayetlerım devam ettı gaz kelebeğini değiştirdik gene olmdı .bujı kablosunu dıstrıbitör kapağını değiştik gene olmadı . kafayı yıcem ne yapmam lazım lütfen yardım edin gitmediğim yer kalmadı temiz 3 milyar gitti .bi ustaya gittim oda dedı sıbop ayarın bozuk sibopların çok sıkı o yüzden dedi birine gittim oda dedi araba saglam kelebekten bırıne gıttım beyın dedı birine gittim distrübitör arızalı olabılır dedı .biride ateşlemeyi zamansız yapıyor dedi . hangi sebeplerden dolayı böyle oluyor bu araba ? bi yardım edin arkadaşlar bıktım artık ugraşmaktan .satayım desem insaf var alacak olan arkadaşa yazık olacak bi yardım edin arkadaşlar şu sorunu çözelim yardımlarınız için şimdiden teşekür ederim.
-
#1 Yanıtla
Gönderen
EMRAH CAN
07 Eyl, 2009 16:18
-
geçmiş olsun Efe bey, hangi ilde ikamet ettiğinizi belirtirseniz arkadaşlar ona göre usta tavsiye edebilirler.
-
-
ankaradayım elmadağda
-
-
Ufff. Bune dert yaa.. Ama Atiker den kaynaklanıyor olabilir. İl olarak nerdesiniz onuda belirtin arkadaşlar bölgeye göre usta tavsiye edebilirler.
-
-
atikerden değil çünkü benzindede aynısını yapıyo
-
-
Arabayı nereye götürüyorsunuz tamire?
-
-
elekrtikçiye gittim ugur oto elektrik ayrıca lpg takılan yerdede baktılar birde bizim burdakı tamırcılere götürdüm elmadağda lpg yi ankara anelsanda taktırdık
-
#7 Yanıtla
Gönderen
EMRAH CAN
07 Eyl, 2009 16:23
-
Özcan abi konuya bakınca Sadık ustanın adresini verir size, inşallah kısa sürede probleminiz halledilir. tekrar geçmiş olsun.
-
-
Ben Toyan dayım müsait olduğunda gelirseniz yardımcı olamaya çalışırım. Ama anlattığınız üzere gaz kelebek gövdesinin derdi bu. LPG ayarları bozuyo. özellikle atiker.
-
-
işallah arabayı adlık 13 e 16 oldu daha ne kadar gidecek h
-
-
ama benzin veya lpg hiç farketmiyorkı benzindede beter ediyo araba tekleye tekleye bi hal oldu şimdi sibop ayarı yaptırtacak siboptan olabılırmı? adil bey ayrıca kelebek te daha yeni aldım 5-6 kelebek denedık ustamızla 200 ytl ye zar zor bulduk bı tane toyan tam olarak nerde? adil bey
-
-
Selam. Öncelikle geçmiş olsun.
Sizi Tanışma bölümünde de tanımamız mümkün mü? Ayrıca Profil bilgilerinizi doldurabilirmisiniz?
-
-
tamam yeni üye oldugum için tam bilemiyorum
-
-
Teşekkürler.
Bence aracı bir Ecu test cihazına bağlatın. Lpg ve Benzin'de gerçekleşen iki ayrı problemde olabilir. Sensörlerde de sorun olabilir. Ayrıca bujilerin ve kablolarının da tek tek kontrol edilmesi gerekir bence. Hatlardan birinde sorun olabilir.
-
-
evet ustam dyno testınede götürdü arabayı fakat beyın arızalı oldugu için teste girmedi imdi beyini yaptırdım beyin çalışıyo bu testi nerde yaptırabılırız iyi bir usta varmı bu arabayla ılgılenecek?
-
-
Ankara'da sizi iyi bir ustaya yönlendirebilecek arkadaşlar vardır. Konuyu görünce yardımcı olacaklardır, merak etmeyin.
-
-
teşekkür ederim hakan bey işallah çare buluruz burda
-
-
Enjektorlerde, yakit filtresi veya pompasinda problem olabilir. Bir enjektor temizleyici ekleyin ilk once, faydasi olabilir. Insallah cozumunu bulursunuz kisa zamanda ve en masrafsiz sekilde. Buyuk ihtimalle basit bir seydir. 4A-FE genelde uzmez sahibini.
-
-
Yanlış anlamayın hocam da Elmadağ'da değil de Ankara'da düzgün bir usta veya servise gösterin aracınızı.
-
-
Yanlış anlamayın hocam da Elmadağ'da değil de Ankara'da düzgün bir usta veya servise gösterin aracınızı.
+1 şaşmaz oto sanayi, yeni dörtnal toyota'yı öneriyorum..