0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet ustam dyno testınede götürdü arabayı fakat beyın arızalı oldugu için teste girmedi imdi beyini yaptırdım beyin çalışıyo bu testi nerde yaptırabılırız iyi bir usta varmı bu arabayla ılgılenecek?
Ben arabamı ilk aldıgımda basıma seninki gibi hatta daha beter seyler geldi tam 10 gun ankara da şaşmaz dan cıkamadım arabamı cogu usta oyuncak etti onu degis bunu degil deli oldum.Sonunda dedim internetten bir araştırayım.Araştırma yaptım Bosch URAZ servisi var oraya götürdüm.Abs beynini mahvetmişler yağ lambasıyla abs lambasını birbirine lehimlemişler airbag sargısında problem olmus onun soketine drenç baglayıp onunda isinigini sondurmusler.Anlayacagın ben bu işlemleri icin 1 haftami harcadım sanayıde ancak cok cuzzi bir fiyata bosch da 6 saat gibi bir surede butun sorunlarım cozuldu.Sana tavsıye edebilecegim Mekanik sorunların için Bosch URAZ servisi.Bu arada eger gidecek olursan Orada Hakan ALAKARA ( Test Cihazları Sorumlusu ) Tel: ( 0312 ) 354 06 05 - ( 0312 ) 385 16 32 cok iyi ve işini bilen insanlar
amin evet yeni aldık
teşekkür ederim fırat bey .boşalabilirsem gitmeye çalışırım pazar günleri açıkmı? birde bnm arabada kontak açıkken ( on) daykeyken abs ve hava yastıgı göstergesi yanıyor bunla alakalı olabılırmı ayrıca frene bastıgımda abs kilitliyor abs sanırım arızalı bunlarla alakası olabılırmı?
muğladaki yetkili servis "yatu" muydu