0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
+1 şaşmaz oto sanayi, yeni dörtnal toyota'yı öneriyorum..
Enjektorlerde, yakit filtresi veya pompasinda problem olabilir. Bir enjektor temizleyici ekleyin ilk once, faydasi olabilir. Insallah cozumunu bulursunuz kisa zamanda ve en masrafsiz sekilde. Buyuk ihtimalle basit bir seydir. 4A-FE genelde uzmez sahibini.
bide dediğiniz dörtnal hangisi bi dörtnala gttim ama sizinkimi bilmiyorum şaşmazda. yokuş aşşağı giderken hemen sol tarafta bir yerdi sanrım orasımı acaba?
sizin buna benzer probleminiz benim araçta da olmuştu.aracın sibop ayarları yeniden elden geçti.siboplar biraz sıkıydı.sonra avansı biraz arttırıldı.hem benzinde hem lpg'de hiç sorunum kalmadı.benim aracımda da gaz kelebeği v.s. dediler.benim tahminim bu işin kelebekle hiç bir alakası yok.bu sorun tamamen ateşleme zamanı ile alakalı gibi duruyor.öncelikle serviste bilgisayara bağlatarak sorunu teşhis etmeyi deneyin.iyi günler teşekkür ederim zaten bu hafta sonu aksilik olmazsa ilk işim sibop ayarları ve 4 adet yeni buji alıcam deniyecem
Evet orası.
bir daha gidicem oraya işallah çare bulurlar orda . peki sibop ayarını dörtnal yapıyormu? ayrıca bujılerı hangı marka alıyım yanı kodu numarası felan varmı bu motorlar için ideal olan lpg li için?
Dikkat et benzin pompası değil benim dediğim bende de devir saati sapıtıyordu devirdaim pompasını değiştirince düzelmişti birden aklıma geldi