0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun.. Biz ne kadar dikkat edersek edelim trafikteki diğer insanlar dikkat etmediği sürece işimiz resmen şansa kalıyor...
geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun emre, sinir bozucu ama bırak bu kadarla yırttığına şükret, onun gibiler trafikde resmen namluya verilmiş mermi gibi dolaşıyorlar
Emre çok geçmiş olsun, ben olsam tutamazlardı heralde beni, üzüldüm arabanı görünce, bu sabahta beni sollamaya çalışan biri şöför tarafımdaki aynayı katlanıcak kadar yakından bana çarptı peşinden gittim ama durmadı, daha sonrada sağ çekip baktıpğımda jantımda aynamda ve çamurluğumda adamın aracının boyasını farkettim, ayna ve çamurluktakiler çıktı ama jantakini çıkaramadım pasta cila ile deniycez artık,
Adaş abim geçmiş olsun yaa.Ufacık çizik bile olsa mideyi bulandırmaması elde değil.Milletin bu dikkatsizliği yüzünden insanda araba kullanma zevki kalmıyor.aracından nefret ettiricek hale getiriyolar.Tekrar geçmiş olsun.
Abicim çook çoook geçmişler olsun
Emre geçmiş olsun. Her zaman kendimden değil karşı taraftan korkmuşumdur. Ehliyeti alan kendini şoför zannediyor.
geçmiş olsun hemşehrim. sizler de birşey yok ya. gerisi yapılır.
Geçmiş olsun çok üzüldüm
emre çok geçmiş olsun...allah daha beterinden korusun hepimizi...