0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi tekrardan büyük geçmiş olsun. Allah cümlemizi beterinden korusun
Emre çok geçmiş olsun ya, cana geleceğine mala gelsin, takma kafana.
geçmiş olsun emre abi allah daha büyük kazalardan korusun cana gelceğine mala gelsin abicim
Emre yeni gördüm büyük geçmiş olsun kardeş bi de salak salak cevap vermeleri yok mu insanı deli ediyor bende keyfi tamponları boyatmıştım aracımı aldığım gün şahinin biri arka köşeden dokundurdu tamponu falan çatlatmıştı ne dese beğenirsin sana vurmasam sağımda otobüs vardı ona vuracaktım demez mi? nişanlım olmasa yanımda kesin dalmıştım neyse bununla geçmiş olsun inşallah daha büyük kazaları def etmiştir
Büyük geçmiş olsun Emre kardeşim. Allah hepimizi daha kötüsünden korusun. Ben günlük 800 900 km mesafelere iş için gidiyorum neler görüyorum yollarda. Daha bu hafta içi bir tane Yeni Civic gördüm üstten dümdüz olmuş hava yastıkları kan içinde. Allah kimseye kaza bela göstermesin. Tekrar geçmiş olsun başının gözünün sadakası olsun etceğin masrafta.
Emre abi masraf ne kadar tutuyor ?
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Gerçekten bu tür şeyler ufak şeyler Allah beterini vermesin. Utanarak söylüyorum, yaptığım kaza neticesinde karşıdaki aracın içindekiler yeni alçıdan çıktı. Sen ne kadar iyi olursan ol karşına benim gibi (birşey derim de dilim varmıyor )bir arkadaş çıkar herşeyi allak bullak eder. Tekrar geçmiş olsun.
geçmiş olsun