0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler abicim, avatarındaki yakışıklıya da selam
hangisine?
tombik olana İkisine de ama miniğe daha çok
abi geçmiş olsun ya çok üzüldüm allah beterinden saklasın yani kazanın hepsi kötü sinek küçük ama migde bulandırır ben kaza yaptım 2 ay araba süremedim yani.çok üzüldüm geçmiş olsun nazar diyelim abicim
Çok geçmiş olsun. Allah daha kötülerinden sakınsın inşallah .
Geçmiş olsun, ehliyetlerini ellerinden alacaksın, bir kaç ay kursa tabi tutup belirli bir süre mühlet vereceksin tekrar kaza yaparsa trafiğe / araç sürücüsü olmaya uygun değildir diye rapor vereceksin. Çok mu sert oldu ?
Geçmiş olsun Emre, umarım bundan sonra bir daha olmaz
Trafikte en korktuğum şey bu mahlukatlar
geçmiş olsunnn dikatli olmak lazım
Büyük geçmiş olsun, Allah daha büyüğünden korusun.
as. o da sana söylüyor. şafak kaç diyor?
Teşekkür ederim Mesut, sana da geçmiş olsun. Geçen Mayıs ayında benzer bir şekilde bir yamyam benim aynaya da dokunmuştu boğazlarken elimden aldılar gözüm dönmüş. Ondan sonra daha sakin davranmaya başladım zaten, tamam malımız kıymetli ama ciğeri beş para etmez biri için kendi hayatımızı karartmaya gerek yok. Hatta sabah hanımla o günden bahsedip dalga bile geçmiştik, başımıza gelecek varmış Zaten Ergünle de görüştüm az önce benim kaskoda 1500 TL'ye kadar hasar koruma klozu varmış (amcam aynı zamanda sigorta acentem, sağolsun bana sormadan eklemiş) onu deldirmeden halledecekler inşallah. Sadece bana can sıkıntısına malolacak bugünkü durum. Bu arada özelden mesaj attım, kontrol et
geçmiş olsun. allah beterinden hepimizi korusun..
Teşekkür ederim Emre dediğin gibi malımızda kıymetli canımızda, en çok üzüldüğüm şey ise adamların umursamazlığı yüzünden durduk yere hem malımıza hem canımıza zarar verebiliyorlar, olan oldu artık yapıcak birşey yok, Özelden attığın mesajına cevap verdim
Emre, çok geçmiş olsun. Göz çıkmış boşver cana gelmesin
haydaaaa Bununla geçmiş olsun abi dediğin gibi lavuk kapıdan dalıpta sana zarar vermemiş Allahtan verilmiş sadakan varmış Valla çok üzüldüm ya
Geçmiş olsun Emre Şok oldum görünce. İnşallah bana mesaj yazarken olmadı bu kaza Allah bu tip odunlardan hepimizi korusun !..
Geçmiş olsun Emre Abi.Trafikte her zaman dikkatli olmak gerek, sen ne kadar usta şoför olursan ol, karşındaki sığır olduktan sonra yapabileceğin fazla bişey kalmıyor..