0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Resimler çok güzel, katalog çekimleri gibi olmuş =)
mesut abi monochome çekimleri gerçekten cok basarılı olmuss, güzel kareler sunmaya başladın abi bize basarılarının devamını diliyorum, bu arada corolla'da da Borbet gördum yha artık ölsemde gam yemem herhaldee bu nedir böyle iyice bisküvi oldu bu jant
Maşallah aracınız çok güzel diğer resimlerde çok hoş çıkmış ama corolla ya borbet hiç gitmemiş
çok başarılı fotoğraflar, aracındaki tozlar bile ayrı bi güzel çıkmış taksicinin yanları pimaşsa jantları da düdüklü tencereden yapılmıştır:)
mesut abi fotograf çekımı bir hastalık bende de hobi olarak gelişti bir de Eos Rebel Xsı cıhaz aldım kı tek sorun gece yatağa beraber girme hissi uyandırıyor çekimlerden ilkinde pann çalısmasıda cok hoş ama gecede parasoley kullanırsan ısıklar birbirine karısmamıs olur abim...( nacizane önerimdi ) saygılar abi
Bütün kareler birbirinden güzel olmuş.Ellerine sağlık Mesut.Bu son fotolarda arabanın plakasız hali daha hoş göründü gözüme.. Araban ile çektiğin ilk poz muhteşem olmuş....
Mesut abi ben izmit' e geldiğimde bulusalım pan da çekeriz yan da çekeriz abi objektifler gerçekten çok pahalı ozellikle corolla'm varken şimdi dunya para bi objektife vermek koyuyor kı yapmıyorumda once corolla kit lensle idare ederim bi süre daha
Ellerine sağlık Mesut harika kareler. Başarılar dilerim
Emeğine sağlık Mesut, çok güzel fotoğraflar
abi fotolar çok güzel en güzeli kız kulase fakat abi bu mavi ampuller yerine beyaz ampul taksan daha güzel durur bence çünkü çok çingene işi durmuş
Mesut eline sağlık. Bir ay fotoğrafı gördüm bir tanede benden olsun istedim.