0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eğer tahmin ettiğim kişi ise geçen geldiğimde görüşücektik ama olmadı ters saatlere denk geldi, güzel olur gerçekten arifeden birgün önce gelicem ben gece cuma günü yani.Teşekkür ederim İlker saolasın Erdiiiii kaçırıyorsun konuları genelde
..yavrum benim beee,ne denilebilir ki başka.yorum yapacak söz bulamıyorum.her biri harika çekimler.bunların arasında ayrım yapılamaz ama özellikle 5. fotoğraf çok hoşuma gitti,köprü manzaraları da bambaşka.çok profesyonelce gerçekten.brrraavvvo ...
evet tahmin ettiğin kişi belki 1 fazlası
eline emeğine sağlık süper kareler
Mesut biraz geç kaldım kusura kalma çekimler güzel alt geçitdekileri sevdimGece çekimini hep sevmişimdir ışık oyunları güzel oluyor düz objelerde farklı şeyler denemeni ve yaratmanı isterim. mesela kız kulesini tripot ile çekerken estantene açık sayarken objektifi yavaşca geriye yani geniş açıya doğru çekersen ışıkların derinlik verdiğini görürsün dene bu çalışmalarına helalinden
Aydın abi çok teşekkür ederim bu dediğini deniycem ama objektifi geniş açıya alırken netlik kaybolucaktır, bu sebeple mesela 30sn pozlamanın ilk 20 sn yesinde sabit, kalan son 10 saniyesinde yapsam daha iyi olmazmı ?
tabiki sona doğru açman gerek dene farklı sürelerde güzel olur benim vardı öyle bir karem ama bulamadım
Güzel kareler. Elinize saglik arkadasinla.
Ellerine sağlık Mesut
Bende biraz geç gördüm konuyu onun için yorumum geç kaldı. Gece çekimlerini bende severim ama bu karelerin içinde en çok siyah beyaz konsol fotoğrafını beğendim. Senin içinde olduğun kareler gerçekten katalog çekimi gibi olmuş hatta kadın dergilerinde yayınlanacak türden pozlar olmuş Eline sağlık.
Duymaz Mesut ama görürse bişi diyemem