0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
)))))))))))))))Niye ya yorum yapmadım mı hiç? )))))))))))) Görmemişimdir:)))))))))))))))Biraz daha foto koyarsan 2000 Euroya patlayacak bana, DSLR almak durumunda kalacam...
güzel kareler paylaşım için teşekkürler...
Yok Umut abi bu senin benim konularıma ilk yorumun oluyor okadar çok konum varki anlatamam denk gelmemen imkansız
Söyleseydin ya kardeşim yapardım, istediğin yorum olsun:))))))))))))))))
Mesut abi heşeye bi cevap yazılmaz değer sonra
Özelden, facebooktan vs her yerden hatırlatabilirisin:)))
Mesaj alınmıştır şimdi Tüm GSM öperatörlerine talimat vericem saat başı sana özel mesajla konularıma cevap yazmanı hatırlatan mesaj atıcaklar umut abi abi bu arada bugün Tuzladan gebzeye doğru geçerken senin aracın beyazından gördüm acayip diri duruyordu ama üzerinde MTV gib bi logo vardı sanırım bi kuruluşun aracı ama çok temizdi seninkinden temiz olmasın beyazıda çok tatlı duruyormuş gerçekten bide baya iriymiş umut abi ufak tefek değil hani eski jeepler genelde ufak olurlardı
Anlaşıldı tamam
Şimdiki arabanın beyazı mı?? Vay anasını...Yakından hakikaten büyük, park ederken anlıyor insan
Özcan sende de ne çok yara var be kardeşim:))))))))))))
Bu aralar İstanbul fotoğrafları görmek istemiyorum.Kapanmaz bir yaram var zaten sende üstüne tuz ektin Mesut
Tebrik ederim mesut çok başarılı fotoğraflar
Hani nerede ben niye göremedim İstanbul'a geri dönmedikçe kapanmaz bu yara Umut abi...
Mesut, bu harika fotograflari paylastigin icin tesekkurler. Bu mekanlara gitmis gibi olduk sayende.Fabrika, senin arabani detaylariyla (panjur, jantlar, lastikler, on kisim vs) ornek alip yeni bir paket halinde hazir modifiye Corolla diye satmaya baslayabilir, dikkat (Masallah)
Çamlıcada iftar olsaydı akşam manzaramız bu olacaktı