0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat Kardeş Araba alınca Erkan Bey'e bizde gidebilirmiyiz.. [/quote]Gidebilirsiniz. Erkan konu hakkinda cok bilgili birisi. Ayrica illa su lastik olsun diye israrci biri de degil. Önemli olan senin ihtiyacina cevap vermesi. CDM den Subzero ve 145tr nin selamini söyleyin gidince.[quote=Dağhan Baştuğ]Diğer yandan yol tutuşu benim için en önemli ölçüt.Çünkü aracın yol tutuşu zaten kötü.Yav sessiz(Abartı olmasa da olur) ama çok iyi yol tutan desem neler alınabilir?Para sorun değil dediğim gibi ama gidip de 1 milyar harcayamam tabi 4 lastik için.Çok da aşırıya kaçmayacak şekilde en uygunu tercihim...Daha önceki cevaplar ve bundan sonraki cevaplar için de şimdiden teşekkürler...[/quote]Daghan, bence cok kafani da karistirma. O sinifta bir araba icin (lastik ebadina göre) ultra performans sinifi bir lastik bulman zaten zor. O kadar kücük ebat yok ve cok pahalilar. Alacagin orta veya üst sinif olacak. Nokian konusunda bir tecrübem yok. Bana Pirelli ve Conti yakin geliyor. Goodyear'in o sinif cok iyi bir lastigi yok. Uzak dogu lastigi alma zaten. 1 sene sonra cok sertlesiyorlar.Michelin bana göre fazla yumusak, gemi gibi sallaniyor genelde araba. Yanaklari da diger markalara göre daha yumusak. Kaldirima falan sürtünce problem yaratabilir.
Pirelli alma da ne alırsan al. Bende eskiden fabrika orjinali Bridgestone vardı, eskiyince fiyatına ve reklamlarına aldanıp Pirelli taktırmıştım(P2000'di sanırım?). Pirelli'nin sıfırı Bridgestone'un eskisinden daha kötü bir yol tutuşa ve frenaja sahipti. Köpekler gibi pişman olmuştum. [/quote]Siz de 93 yilinda R9 Broadwaylere takilan lastigi almissiniz. O fiyatta bir lastikten ne gibi bir hayir beklenirki.Pirelli alinacaksa P7 alinmasi lazim. p6000 falan almayin. P6 da olabilir ama P7 daha basarili. Conti de Premium Contact o boyutlarda.