0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok konforlu ve rahat görünüyor.
Maşallah...Offf bu ne ya Allah kaza bela vermesin.
Maşallah, Allah kazadan korusun,çok Harika araba
aman mesut bey sizin arabanız eklediğiniz fotolardakinden daha güzel be kardeşim.....
Mehmet abi inşallah sen hayaline benden önce ulaşırsın
deli manyak cinsinden bi araç ya maşallah...
maşallah maşallah
Ben hala Türkay'ın espri yapmasını bekliyorum, ama galiba vazgeçti. Hala "leylek" demedi
yok tatildeydim 2 gündür abi sana şöyle 19" jant (aslında tercihen 20" ) ve coilover lazım şöyle insin 10cm, çok yukarda, leylek bu ya
yanak çok az olmuş abi ayda bir parçalanır ben çok fazla büyüğe karşıyım aslında 98de 16" var, 2009a da 18" planlıyorum.. 98e 17 yakılabilirdi, 2009 da gayet 19" kaldırabilir ama yok o kadarı fazla ama hepsi olur da isterse 13cm olsun yeter ki yerle bir olsun
İyi de bunu kuru ağırlığı 1600 kg olan bir arabaya yaparsam, her ay alt takımlar ile zemini bakıma sokmam gerekir Çünkü bu arabayı taşıyacak kadar sert amortisör bulmak hiç de kolay olmayacak Aşağıdaki fotoğraftaki de TRD tarafından modifiye edilen sağdan direksiyonlu modeli. Tamponlar komple değiştirilmiş, supercharger ilave edilmiş ve açık hava filitresi, bu nasıl?
Peki Bir Şey Soracagım Orda V6 Motoru 3.5 Yerine Acaba Kaç Litre
Ahmetciğim, ikinci sayfanın sonuna tekrar göz atarsan motorla ilgili seçeneklerin neler olduğunu yazmıştım # V6 3500cc# 2400cc# 2000cc
kesinlikle süper olmuş amaaa abi 1600kiloyu kaldıracak amortisör kesinlikle bulursun, S kasayı yerin dibine sokan bile var, o kadar sert amortisör ve yay varsa senin camry için haydi haydi vardır
Çok şükür abi ona birşey demiyorum ben arabama aşıkım zaten Elime bir cok fırsat gecti cok kelepir araçlar düşüyor ama onu bırakma niyetinde değilim...