0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
.Aracınızda dikkatimi bir şey çekti.Arka ayak koyma yerinde şaft tümseği yok.Tamamen düz.Ve de çok güzel bir ayrıntı.Honda Civic'te gördüğümde çok hoşuma gitmiş,Toyota'da olmamasından dolayıda kıskanmıştım
nazar boncuğu mu o? şaft tümseği nedir?bide camry türkçe nasıl okunuyor?
anladım şaft tümseğini teşekkür ederim......nazar boncuğunu orda soruyorlar mı acaba? bu nedir ne işe yarar diye... ve nasıl anlatır insan?
bide camry türkçe nasıl okunuyor?
Yamulmuyorsam, ''Kemri'' tarzında bi okunuşu olması lazım
güle güle kullan nazar değmesin. maşallah...
annem hep derdi ki "kızım elinden gelse arabanı evin içine koyacaksın"... aha mehmet bey eve park etmiş arabayı.... çok güzel ama allah nazardan saklasın....
Mehmet bey fotolar için çok çok teşekkürler.Arabanızı bende merak ediyordum ama siz yayınlamayınca bende söyleme gereği duymamıştım.Arabanız gerçekten çok güzel.Her ne kadar şehir içinde sorun yaşasanızda büyük araba her zaman avantajdır.Aracınızda dikkatimi bir şey çekti.Arka ayak koyma yerinde şaft tümseği yok.Tamamen düz.Ve de çok güzel bir ayrıntı.Honda Civic'te gördüğümde çok hoşuma gitmiş,Toyota'da olmamasından dolayıda kıskanmıştım Taiwan'da araba hırsızlığı ne boyutta acaba.Genelde o taraflarda Lüx araba hırsızlığı çok oluyor.Mafya falan.Kazasız belasız iyi günlerde kullanın arabanızı...
Mehmet kardes, Amerikan dizaynindan cok daha guzel, masallah, gule gule kullan. Bu arada 7. resimdeki diger araba da Tercel Forumda bahsi gecmisti bir zaman. Iste 1.5'lik Tercel de bu
Hey yavrum be Nazar değmesin
Heybetli duruyor maşallah, 3.0 vvt-i mı var üzerinde .?