0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Harbiden çok çok güzelmiş, 41 kere maşallah...Bu arada bugün hanımın 206'nın egzoz emisyonu için Toyan'daydım. İlk defa en son kasa Avensis gördüm, o da çok hayvansı güzeldi:)))))
Teşekkürler Umut abi.
Mehmet abi Maşallah demekten başka birde içimi çekerek benimde birtane olmasını hayal edebilirim ancak kazasız belasız sürüşler abi çok çok güzel bir araç
Maşallah maşallah maşallah.Mehmet abi Allah kazasız, belasız, cezasız günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.Ben olsam biraz daha büyük bi nazar boncuğu takardım
Mehemt abi benim sahip olmak istediğim tek bir araç var dünyada hiçbir aracı buna değişmem ferrari, prosche, corvette, m6, bugatti , lamborghini , hirçbirini istemem, o benim için bir rüya , bir ara alıyordum evdeki mali kriz nedeni ile istemiyerek vazgeçmek zorunda kaldım
aman mesut bey sizin arabanız eklediğiniz fotolardakinden daha güzel be kardeşim.....
Umarım birgün sende hayalindeki AE86'ya kavuşursun Mesut. Kısmet olursa benim camry'den sonraki planımdı Lexus LS600hL ya da RX400h . O yüzden senin için LS600h'in fotoğrafını eklemiştim.
arabanız güzelmiş.türkiye dekiyle baya bi fark var. toyota da çalışırken 2008 camry i kullanmıştım 1 gün boyunca 3.5 V6 motor. tadı hala damağımda
Türkiye'de satılan yeni Camry'ler Corolla'nın biraz irisi gibi duruyorlar.Tıpkısının aynısı gibi.Ama eskileri öylemi.Çok devasa suruyorlar....