0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehemt abi türkey benimkine bile leylek demişti o lafına aldırma abi bu araba Aurion diye geçiyor ama internette bir zamanlar çok araştırmıştım kırmızı birtane TRD nin modifiye ettiği vardı google'a toyoa aurion idye yazınca direk bu çıkıyor
Hande hanım bu yorum göüsümü kabarttı ancak AE86 kasa (resimlerini eklediğim araç) 1985 model arkadan itişli bir Corolladır kendisi, standart olarak 1600cc 4AGE twincam motora sahip ve yanlış hatırlamıyorsam 160HP lik bir motor bu araç artık Drift kralı diye bilinir ve drift hastalarının rüyası bir araçtır, insanlar bu aracı alıp 20 30 bin dolar para harcayıp topluyorlar, hatta yabancı bir forumda görmüştüm projeyi, biri 2 yıl nehir suyu altında kalmış AE86 yı çıkartıp baştan toplamıştı 1 yıllık bir sürede Toyota aşkı işte budur Hande hanım
Hande hanım aslın Mesut yeterince açıklamış, ama bende bir kaç şey eklemek istedim. 1983 ile 1987 arasında üretilen bir araba. Arkadan itişli olması Toyotalar arasındaki en belirgin farkıdır. 4 farklı motor seçeneği (1 adet 1500cc, 3 adet 1600cc)olan bir araçtı. Fabrika çıkışı olarak 87 ile 130 beygir arasında değişen güçlere sahip motorlar, üretildiği döneme göre mühtiş güç üreten motorlardır. Uygun modifiyelerle çok rahat bir şekilde 300 hp'nin üzerine çıkabilmektedir. "drift canavarı" diye anılan bir araçtır.Yani anlayacağınız bu arabayı görüntü için alan pek çıkmaz, sizin de dediğiniz gibi Mesut kardeşimizin arabası gerçekten çok güzel. ama AE86'yı güzel yapan dışında görünen değil içinde olupta görünmeyen kısmı.
Güle güle kullanin. Diger Camry'lere göre daha farkli bir dizayn olmus. Saft tüneli aracin sasi rijiditesi icin pozitif bir etkendir. Baska markalarda da; örnek Focus 1'lerde önden cekis olmasina ragmen saft tüneli kullanilmisti.
Benim ki yaramaz araba Mesut hocam Eğer aynı model Türkiye'de satılırsa, alıcıları 40 yaşın üzerindeki kişiler olacak. Bu durumda sen her halikarda kasıla kasıla dolaşmaya devam edebilirsin. Çünkü senin araç hem gövde yapısı hem de şık ve sade modifiyesi ile bakanların gözünü kamaştırıyor aynı zamanda benim araç çok ağır görünüyor ve bunu alcak kişilerinde modifiye yapacağını sanmıyorum Gerçekten çok zevkli bir iş çıkarmışsın. aracın için tekrardan maşallah diyorum, Allah kaza beladan saklasınArtı, hadi farzet ki benim aracın kasasını beğenen oldu ama bakan kişi, aracın içindeki ihtiyar yüzünden kafayı başka yere çevirecektir, yani kasılma şansı yok. Sen ve araban, birlikte tartışmasız ve açık ara önde olursunuz
açık ara önde olucağımızı pek sanmıyorum keza Honda Accordlarda ağrı araç ama gençler var birçok modifiye için o kasayı alan ve yapılıncada hiç yaşlı işi gibi durmuyor, aurion TR de olsa ve alabilsem kesinlikle alır ve modifiye yapardım
Dogru. Toyota markasi burada genellikle evli barkli insanlarin markasi. Honda ise genclerin markasi