0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bana sorarsanız alınır ama hasar maliyeti 10.000 TL'yi geçer...
Bence alınır ve enaz 5 sene binersin, satarken biraz ucuza verirsin olur biter. Hasar konusunda fikir veremeyeceğim ama ben olsam alırdım.
Ben olsan param varsa dakika durmaz alırdım
neden olduğunuda yazabilirmisiniz
Tamamen kişisel 10000lerden daha ucuza mal edebilirim de ondan. Düzce'de babam dahil bir çok akrabam oto tamir işi yapıyor Bu arada diğer araçlar kaça gitmiş sorması ayıp? Dediğiniz gibi en ağır hasar bundaysa, diğerleri "kaçmış"
auris 1,4 disel 25,00 auris 1,6 triptonik sanırım 25,00yaris hangi modeli bilmiyorum 16,50
Neyse artık giden gitmiş, alan satan hayrını görsün. İyi bir araştırma sonucunda kafanıza yatarsa alın bence
aracın şasesinde sorun olmadıkça yada yandan dönmedikçe sorun çıkmaz kolay kolay sadece iyi bir usta bul servise bile gerek kalmadan çok daha hesaplı çıkarabilirsin. istanbulda zeytinburnu küçük sanayide rıfat usta var benim önceki corollada kapı direklerinden girmişti ona yaptırdık ve satarken ben söylemeseydim kimse anlamamıştı bi fiyat al önce derim.
çıkma parçalarla ucuza maledebilirsin. fakat araç 2010 olduğu için, parçalarda bir önceki kasaya göre değişiklik yapmışlarsa servisten parça almak zorunda kalırsın ki bu da maliyet demek. bence önce kasada ne gibi değişiklikler var, yani önceki kasa ile aynı ise al derim. çıkma parça bulursun. emre'nin de dediği gibi değişecek parça gözükmüyor. tavanda küçük kusurlar olsa bile düzeltiliyor iyi bir işçilikle.
Muhammet yeni Verso eskine oranla biraz daha büyüdü.Parça farklılığı olma ihtimali yüksek görünüyor.Murat'ın da dediği gibi servise muhtaç kalabilirsin...