0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ARaçta iş var Muhammet.Ama öyle çalıntı mal işinede sakın girme.Ama netten pert yeni Verso bakabilirsin..Sigortacılar sitesinden bir bakın derim...Ama Sefaköy işi sakat iş.Demedi deme.Aldığın malın hayrınıda görmezsin.Belki sana yarın Ankara'dan güzel bir haber gelebilir.BELKİ ama.... Bu arada Selahattin yazılanları kopyalamaktan vaz geç.Sende iki karala bir şeyler...Zaten Hande ablan kıl oluyor senin bu duruma
valla abicim ugraşmaya degmez.sen şunun bunun şu kadara çıkar şöle parça buluruz demesine inanma.daha 1 ay önce arkadaşım 2009 model 3000 km bi coralla aldı.fakat pertti araba 1,4 dizel.airbagların 2 tanesi patlaktı yemin ederim istanbula gönderip getirene kadar krizler geçirtti kendine ve bana.neyse şimdi aldı biniyor ama en ufak bi tıkırtıda acaba diyor
Abiler bana belki kızabilirsiniz ama bence aracın motorunda ve vites kutusunda sorun yoksa diger sorunlar elbet halledilir.Ama masraflı olur ama ucuz orasınıda ben bilemem
5000 liraya verirse al.
Binici için çok birşey farketmez ama olayın birde maliyet boyutu var. O kaportanın masrafı yeni motor + şanzıman masrafından fazla olur diye tahmin ediyorum. Sonuçta olay nasıl gerçekleşirse gerçekleşsin araç artık kazalı araç. varsa piyasada aracın ikinci elini (1 yaşında falan) hatta benzer kazalı olan varsa onların fiyatlarını bir kontrol et. eğer araç + masraflar, ikinci el fiyatının biraz altında ise bence alınabilir ama binici olmak kaydıyla
Ben tamir olayından pek anlamam, aracın motorunu indirecekler mi yaparlarken? eğer motoru indireceklerse hiç bulaşmayın düzen tutacağını sanmam ama yaptırıp satarım diyorsanız siz bilirsiniz. Yürüyen aksama dokunmadan tamir ediyorlarsa kullanılır airbaglerde de birşey yokmuş zaten.
hocam kazalı araç toplatmak zor iştir parçasıyla uğraş, ustasıyla uğraş sıkıntı stres yani hem kendi aracımı da satıcam diyosun ben böyle işlere girmezdim senin yerinde olsam satarkende sıkıntı olur tavan saçı değişmiş araba çok zor satılır.
Abicim değişecek (sinyal di aynaydı vs hariç) parça gözükmüyor.Bilgisayarlı sistemle artık çekme yapılacak düzeltiliyor çoğu parça.Kendine güveniyorsan uğraşırım diyorsan birde en önemlisi iyi bir kaportacın varsa ( ki bu çok önemli, işini layıkıyla emin olduğun kişi olması gerek) alınıp uğraşılıp yapılabilir.Direklerde aşırı hasar yoksa kapısıydı çamurluktu düzeltilerek yapılır.Araç yeni olduğu içinde stop ayna vs çıkma bulmakta biraz sıkıntı da çekebilirsin.Karar senin.
yanlis anlamazsan bu araca kac para istiyolar ?
2005 sport HB... güzelim arabana yazık etme bence. Tavanda değişecekse hiç girme satarken çok sıkılırsın
bu hasara gore 22500 biraz cok deilmi ?