0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekkürler ama m-tech park ampülünü ambalajlı satılıyor öyle bir tanesini içinden alıp verirlermi:D
len senin parklardan teki patlasa ille de gidip çiftini mi alman gerekcek? adam sana, yok satamam kardeş takımı bozamam mı dicek alırsın sen alırsın
oda dogru tamam yarın bi gidicem aksilik cıkmassa 15 e alırım 3 ünü
abi acaba 2 çift alsam 3 tanesini göstergeye 1 tanesinide bagaj aydınaltmasınamı taksam?
Selahattin Şaşmaz sanayi sitesinde eski Ertex'in orada KİLİPS DÜNYASI var.Git oraya babaya selamımı söyle (oğulları tanımaz beni ) Özcan abim de,Gri Passat'ı vardı xenon almıştı diye (biraz uzun oldu ama).Sana yardımcı olsunlar.Ben şimdi Eryaman Shell istasyonuna gidiyorum(4.etapta ki Püsan petrol)Crafter'ı yıkamaya.İstersen çık gel.Yardımcı olurum sana..
Yardımın için sağol özcan abi ben büyük ihtimal yarın halledicem benim alışveriş yaptıgım yer var ordan alıyorum parkları falan ordan alıcam heralde
Senin bileceğin iş.Bu arada ben saat 21'den sonra petrolde olurum.Dizi filmimi seyredip öyle geçeceğim
Selahattin Şaşmaz sanayi sitesinde eski Ertex'in orada KİLİPS DÜNYASI var.Git oraya babaya selamımı söyle (oğulları tanımaz beni ) Özcan abim de,Gri Passat'ı vardı xenon almıştı diye (biraz uzun oldu ama).Sana yardımcı olsunlar.Ben şimdi Eryaman Shell istasyonuna gidiyorum(4.etapta ki Püsan petrol)Crafter'ı yıkamaya.İstersen çık gel.Yardımcı olurum sana...
Hayirli olsun Turkay. Daha once bu lamba yaniyordu da belli bir zaman sonra yanmaz mi oldu? Yoksa hic mi yanmiyordu? Benim arabada boyle bir lamba yok herhalde...