0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hadi geçmiş olsun Türkay.
Aha...Geçmiş olsun Türkay, sevindim valla Bu bir devrim Şu an işyerinde fotoları göremiyorum eve gidince bakarım ama ben bu yazdıklarını yapabileceğimi sanmıyorum Ankara'ya gelince bi güzellik yapmaz mısın
geçmiş olsun
Erhan çok basit bir işlem.Yapacağına emin ol.Hatta müsait oldugun bir gün ara beni beraber değiştiririz.Bordo AE101 Yozgat'tan gelmişti.Yozgatta gitti köy kalmamış.Arabanın her yeri toz dolu ibreler ve km sayacı okumayacak durumdaydı.Temizlik manyağı olduğumdan hemen kolları sıvadım ve gösterge panelini söküp temizledim.Türkay'ın eklediği en son fotodaki sistemi görünce ağzım açıkta kalmış çok şaşırmıştım.Neden mi? 92 Şahin'inde gösterge paneli sökülüp temizlenmişti.Ama elektrikçi tarafından.Şahin'in gösterge ampulleri Toyota'da ki gibi duy'lu sistem değil tamamen lehim ile yeşil panele tutturulan ampullerdendi.Toyota'nın gözünü seveyim.Hem karizma,hem rahat,hemde pratik. Erhan beraber değiştirirsek eğer gelirken yanında makina yağıda bulundur.Kapağı takınca lazım olacak bize Unutmadan Türkay ellerine sağlık.
Eh kalite olacak tabii ki de.Türkay gösterge panelinin kapağı gıcırtı yapmaya başladımı.Dikkat ettin mi acaba.Benimkinden felaket bir ses geliyordu.Bu sorunuda makina yağı ile çözmüştüm.Her gıcırtının ilacı yağ'dır sözünü asla unutmayın
türkay abi güzel olmus.şunu sorucaktım bizim gösterge ısıkları nerdeyse hiç yanmıyor cok az bir ısık var bu arkasındaki ampülü degiştirmek istiyorum.Eski sarıların yerine bizim aractaki M-tech park ampülünü taksam işe yararmı.Görüntüde bir degişiklik olurmu?Birde bu Göstergeyi acma işlemi kolaymıdır zormudur
Plakalığınki baya farklı bişey yav... Dipli galiba... Olur mu ki ona.
türkay abi tam olarak hangi yerler zahmet olmassa resiimin üzerinde işaretleyip resmi buraya ekliyebilirmisin büyük ihtimal parkları acıp sökücem sonrada şaşmazdan gidip bir çift daha alıcam 10 tl ye geriyede 1 tane kalıcak.Bu bagaj aydınlatması yerine takabilirmiyimki 1 tanesini