0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Demek oluyor ki yazılım atacaksak bosch beyinli D-4D alacağız Turbo tabikide sürekli çalışıyor ben turboyu hissettiğiniz devirden bahsetmiştim Yazdığınız teknik terimlerden birşey anlamasamda kabaca fikir edindim.teşekkürler..
Arkadaşım yakıt durumunda değişiklik ne kadar oluyor
sinan bey çektiğiniz videoyu izledim araba kalkış hariç gerçeten güzel ivmeleniyo yani değmiş gerçekten.. bende de yeni kasa corolla var ben de düşündüm chip tuning falan ama garanti olayı var daha 2009 model aracım yeni sayılır belki garanti sonrası düşünebilirim... bi de sonuçta yakıt basıncını artırararak güç artımı sağlanıyor. motor ömründe bi kısalma oluyor mu.. yaptırmadan önce uzmanlara sordunuz mu bu konuyu?
en az 10 yıldır bu işin içinde biri olarak yazılım hususundada kendımden daha çok güvendiğim kişilerle çalışıyorum Tuncay Bey, Sonradan öğrenmelerle veya başkasının yazdığı yazılımları arabalardan çalanarak kendi yapıyormuş gibi satanlarla değil Bir ikincisi, performans artırmanın bir kaç yolu vardır Turbo araçlarda daha verimli bir yanma sağlanarakta güç kazanılabilir. Yakıt arttırmak işin en kolay ve TR deki çoğu kişinin yaptığı iş Ama şuda var yakıt arttırrak asıl güç kazanılır. ilk kullandığım setupın detaylarına inmeden kısaca şunu söyleyebilirim. Egsoz sistemi yani aracın nefes alıp vermesını rahatlatarak güç elde etmiştik. az bir miktarda pompa zamanlamalarıyla oynarak. Şimdi ise kat ve EGR iptali ile daha çok pompanın açık kalma süresini artırarak bi setup deneyeceğiz. Turbo basıncımızda bir miktar daha artacak. Yani yapılan her işlme kontrollü ve dynıda görerek yapılıyor.
sinan bey box ürünlerinin sadece yakıtı daha fazla çekerek güç artırdığını söylüyorsunuz, ama bu ürünler %10 ve %20 arasında oranlarda yakıt tüketimini düşürüyor benim bildiğim.
tuncay bey öncelikle sisleriniz çok güzel duruyo, xenon mu halojen mi acaba, bu arada dediğiniz chip tte nin ürettiği box diye düşünüyorum, ben de sormuştum servise ama üstüne gitmedim fiyatının ne kadar olduğunu biliyor musunuz?
eski sahibi 1000tl den fazla dedi ama nekadar doğru bilmiyorum sisler xenon kısafarlarda xenon.
Sinan bey bu güzel paylaşım için teşekkürler.2010 d4d m/m (!) Corolla'da nasıl bir efekt alınır acaba sorabilirmisiniz üstadlarınıza.Ve ya siz biliyorsanız siz yorum yapınız lütfen.Fiyatlar makul ve işlem garantiliyse ben yaptıracağım, zaten 2 hafta sonra Bursa'ya gideceğim.Yapacağınız yorum ve bilgi için şimdiden teşekkürler.
Aracınız multimode şanzıman bu bir nebze manuel şanzıman kadar performasnlı olmasada ara hızlanmalarınızı ve son hıza çıkmanızı daha kısa sürede tamamlamanıza olanak sağlar. İşlemin süresi 15 dk Fiyat olarak elimden geldiğince yardımcı olurum. İşlemin aracınıza hiç bir sıkıntı yaşatmayacak. 8 aydır ve yaklaşık 10 bin km dir bu yazılımlı haliyle aracı kullanıyorum. tüketim değerleri aynı. tabı bu benım istediğim setupla alakalı, eğer imkanım olursa yenı yazılımla biraz daha basınçları yukarı çekip az birazda tüketim değerlerini artırabilirim. Gittikçe alışıyor insan :p Bursaya gelmenize gerek yok istanbuldan yolunuz gerecekse ordaki iş ortaklarımıza yönlendirebilirim sizi. İletişim bilgilerimi mesajladım size.
Arkadaşım bu işlemi karadenizde yapabilecek bir yer varmı ben İstanbula gelemem ama yaptırmayı düşünüyyorum. Amasya Samsun Çorum Tokat gibi illerde yapan varmı ve fiyat nedir. Bilgi verebilirmisiniz.