0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yeni toyota corolla sahibiyim.bi kaç defa bastım 200'ün üstüne çıkmadı ve devir saati 6000'deydi.yeni corolla'lar hayatta 220 yapmaz
hayatta kismina katilmiyorum, cunku yapar, yaptiBence iddaya girmeye ya da kanitlamaya gerek yokSizin arabanizin belki cok iyi acilmamistir motoru, ya da yol vs bir suru sartlar var
arkadaşlar meraba.ben açık hava filtresi taktırdım. o tatlı sesi duyabilmek için haliyle 5000-6000 d de değiştiriyorum vitesi motora zararı var mı böyle??
arac su an 6000 km de.200 yaptığında devir saati 6000'e geliyo ki ondan sonra da biliyosunuz gaz kesici devreye giriyo.motoru açılmamıştır'a gelince ben bu aracı sıfır aldım ve uzun sure bineceğim diye 1000 km den sonra nerde bi düzlük buldum orda bastım ki araç sürekli zinde olsun. aynı zamanda soför çocuguyum az buçuk anlarım araba işinden. 6000 deviri geçince gaz kesen bi araba ile 220 yapanlar gaz kesiciyi iptal etmeden nasıl yapıyolarmış bu hızı ? bahsettiğiniz yeni çıkan 132 beygir valematic motor 6 vites olan corolla ise onu bilmem... Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım. Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Trafik Kanununa göre otomobiller için azami hız sınırları, eğer aksine bir işaret belirtilmemiş ise; şehiriçi 50Km/s., şehirlerarası 90Km/s., otoyol 120Km/s. dir.
6800-6900 arası giriyorlar.
Aracin bildiginiz gibi son hiz kadrani 240 Eger 200 u gecmeyecekse neden 240 yazmislarHiz kesiciye gelince kesinlikle 6000 dd de yakiti falan kestigi yok, belki 7000 de kesiyordur, zaten redlineMotor acimina gelince, bu konuda soylemek istedigim bir sey var eskidendi zaten bize motorlar acilmis halde geliyor ne yaparsaniz yapin daha iyi olmazama daha kotu olur. Oda arabayi ilk 1000 -5000 km yavas kullanmak la olurYani siz 20-30 yil oncesinin teknikleriyle arabayi aciyorsunuzGunumuz teknolojisinde motor acmak diye bir sey yokAslinda tam tersi ilk km lerde araci cok zorlamazsaniz hep oyle kalirYani acilmaz.