0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dedemlere Skoda Fabia almıştım. Bir çok avantaji var. Vw kalitelisi (belki daha fazlası) yansıtmışlar. Skoda'da benim RS serisi çok hoşuma gidiyor. gülegüle kullanın
hayırlı olsun kazasız belasız inş.
Güle güle mi kullanın İsmail bey,arkadaşımız aracını Ekim ayı gibi satmış...Konuya direk bodozlama girmişsiniz biraz
aynen öyle olmuş dalgınlık işte sağlık olsun en azından iyi dileklerimizi göndermiş olduk. sıkıntı yok
Haklısınız Emre Bey. İstediğini alıp forumları terkeden insan sayısı çok fazla. Ama ben gerçek anlamda otomobilleri seviyorum, otomobil sohbetlerini, otomobillerle ilgilenmeyi seviyorum. Burası dışında 2 tane daha forumda üyeliğim mevcut. Hepsinde aynı derece aktif olmaya çalışıyorum. Her yeni öğrendiğim şey beni mutlu ediyor, insanlara bilgiklerimi aktarmak hoşuma gidiyor. O yüzden elimden geldiğince ben buralardayım;)
dalgınlık tabi doğru diyorsun sağlık olsun, başka araç aldıysa ona da hayırlı olsun
Ceyhun henüz bir şey almamış.Yukarıda siyah ile belirttiğim gibi forumun sadece bu kısmına konu açmış arkadaşımız.Arbarayı aldı konu açtı ve satıncada Toyotaclubtr defterinide kapatmış oldu Ama diğer iki forumdan birinde de epey bir aktif
Özcan Abi dediği gibi biriymiş sanırım istediğini aldı ve gitti
Burası kimsenin babasının malı değil.Diğer yerlerde öyle.Kimse kimseyi zorla tutmuyor burada.Ama öyle deyipte böyle yapmak bana biraz ters geliyor.Kişiliğime aykırı hareketler