0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Auto Hold tuşunun kötü yanları var.Mesela bağımlılık yaratıyor Başka araca geçtiğinizde eliniz o tuşu arıyor.Yada dik bir rampada iken Auto Hold var sanıyorsunuz.Ama olmadığını anımsayıncada gairp oluyorsunuz.Sizin araçta nasıl bilmiyorum ama araç durduğunda Auto Hold aktifse,emniyet kemerini çıkardığınız an sistem devre dışı kalıyor ve hemen el freni devreye giriyor.Bu arada el freniniz elektrikli değil mi ?
Araçta elektrikli el freni yok. İyiki yok zira ben güvenemiyorum elektrikli el frenine. Abimin Passat'ta vardı. Ben yinede aracın lastiklerini kaldırıma dayayım viteste bırakıyordum aracı. Bir rivayete göre A6'larda elektrikli el frenini çekince araç mümkün olduğunda güvenli ve hızlı bir şekilde aracı durduruyormuş. Ama açıkçası hiç denemedim...
Yeni aracınız tekrar hayırlı olsun.Verdiğiniz test bilgileri içinde teşekkürler.Burada iken farklı marka araç alıp 2 gün sonra forumu terk eden çok üyemiz var. Bu arada bence Linealarda 290 NM tork var ve kendi sınıfında max torka sahip araç.Bence Skoda da bu kadar ağır kasa için torku biraz daha yüksek tutsaydı düşük devirlerde benzinliyi isteme duygusu hiç yaşatmazdı herhalde.Gerçi bu haliyle de yeterli bir araç.
mukemmel otesi bende 75 gun zincirine takılardanım çaktırmayalım siyah 1,4 tsi suunroflu elegance donanımlıdan sipariş verdim 53000e ben aldım 2001 vvt-i boşa çıktı satıyorum 66000kmde buradanda çaktırmadan belirteyim,
hocam naptın megane ile suberb kıyaslanmaz kesinlikle segmentleri bir değil kalite skodada tartışılmaz
Kar ederek ikinci el olarak iyi bir fiyata satmışsınız.Hayırlısı olsun.İleride daha iyisini alırsınız inş.