0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat bey sadece espri yapmıştım.yanlış anlaşıldı herhalde.Onun için yanlış anlamaya yolaçan cümlemi sildim.Yoksa tabiki herkes yazabilir.Bildiğim kadarıyla siteye üye olurken araç sorgulaması yapılmıyor zaten.
Zınar bey öncelikle hayırlı uğurlu olsun.Güzel günlerde kullanmanız dileği ile.Lütfen bu yazacaklarımı yanlış anlamayın.Bu arada Doğuş'a ve VW'ye verip veriştirmişsiniz ama aracınızın tamamı VW imzalı.Bu teknoloji,tasarım ve herşey VW AR-GE si tarafından yapılmıştır.Skodâ ile bir ilgisi yok artık.Günümüzde artık ne Çekoslavakya var ne de Skodâ AR-GE si var.1,4 TSI 125 Hp,direksiyon,ön farlar (passat farının tıpatıp aynısı az bir makyaj söz konusu),vites etrafı tuş konumlandırmaları,dörtlü düğmeniz,müzik çalar altında ki "PASSANGER AIRBAG" yazıları da dahil olmak üzere tamamıyle Passat kopyası bir araç.Kabul ediyorum Passat'ta olmayan bir çok özellikler de mevcut ama Passat D segmentinde artık yaşlanmış bir araç ki yenilendiğinde ne tür özelliklere sahip olur onu tahmin bile etmek istemiyorum.Phaeton ile kıyaslama yapmışsınız ama o aracın kısa hali bile bir Long.Long kasasını varın siz düşünün.Son olarak VW grubuna bağlı olan Audi,Skoda,Porche,Seat markalı tüm araçların elektronik ve mekanik bir çok parçasında VW ve Audi logolarını sıkça görebilirsiniz.(iki tane A4 eskitmiş,Passat ve koca bir VW kullanıcısı olarak görüşlerim ) Sonuç olarak aracınız gerçekten güzel.Çünkü çok asabi bir duruşa sahip.Böyle olması bile yeterli..
Zınar Bey, hayırlı olsun arabanızı güle güle kullanın... Bu arada sizi tebrik etmek isterim, vefalıymışsınız... Araba alacağım sorularım var deyip, sorusunu sorup giden, bir daha da ortalıkta görünmeyen o kadar çok kişi var ki...Valla ben olsam da sizin gibi yapardım... Tamam VW kalite ama bir yere kadar... Arada 15.000 TL lik bir fark yoktur... Yılların verdiği sağlamlık imajı ile ederinden çok daha fazla pahalıya satıyorlar VW' i...
Skoda'nin en avantajli oldugu sey ara sinif üretmesi. Octavia Jetta'dan büyük ama Passat'tan kücük ve ucuz. Superb, Passat'tan büyük ama ucuz.
Murat Bey dediğiniz ara kasa olayına katılıyorum. Octavia A4 ile Jetta arasında...
Zınar Bey öncelikle hayırlı olsun. Bende uzun süre 2000 model Skoda Octavia araç kullandım ve ne kadar güzel ve rahat bir araç olduğunu iyi bilirim.Arkadaşların da dediği gibi artık skoada vw audi seat neredeyse tamamen aynı parçaları kullanarak üretim yapıyor. Kendi aracımla ilgili araştırma yaparken örnek olarak benim aracın motorunun Audi A3 ve A4 lerde, VW Passat, Bora ve Golf lerde kullanıldığını görmüştüm ve bunun gibi daha birçok parça ortak kullanılmış ve kullanılmaya devam ediyor. Aracınızı zaman geçtikçe daha çok tanıyacak ve daha çok seveceksiniz, benim tavsiyem skoda forumlarını da takip edin çünkü daha servislerin ve satıcıların bilmediği bir sürü özellik buralarda paylaşılıyor.Son olarak da merak ettiğim aracınızda yokuşlarda geri kaymayı engelleyen auto-hold mevcut mu mevcut ise izlenimleriniz nasıl?