0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok iyi lekesiz bir kaputum olsaydı düşünebilirdim ama artık gerek kalmadı iyi bir uygulamaya benziyor fakat taş hızla geliyor nasıl bir malzemeymiş bu acaba resimde incecik zar gibi duruyor ki, taş oldukça hızlı çarpacak yinede iz yapar gibi denemek lazım gerçekten de
Siz onun ince olduguna bakmayın.Müthiş bir görevi var onun.Ben koca Crafter minibüsün kaputunun tamamına çektim..Gayette memnunum.Güzel bir rötuş sonrası sizde yaptırabilirsiniz.Filmin diğer bir yararıda kaputa hızla çarpan taşın hızını kestiği için cama zarar gelmiyor...
Aydin abi uzun yol kullaniyorsan mecburen cok gecmeden iyi kalite 3m tam boy yani kaputun hepsine kaput filmi yaptir.Kalınlıklarina göre fiyat degisiyor..Ben adligim 2011 corollanin önüne yaptirin.Önceden cok tas izi vardi ama genede yaptirdim.Dahada fazlalasmasin diye.Abi toyota demeyelim de japon arabalarinda fransiz arabalarinda keza ayni sekilde.Alman arabalarinin ki ise tam tersi cok sertLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaputun taş izinden dolayı boyanması ,aracı satarken satarken olumsuz bir etkisi olmaz.Boyatmadan önce yakından görünebilir şeklinde resimlerini çekin ve bir fotoğrafçıya bastırıp saklayın.Önceki aracımın hem arka ,hemde ön kaputunu servise boyatmıştım ve resimlerini bastırmıştım.Aracı alan kişiyede söyledim ve resimlerini gösterdim.Hiç bir sorun çıkmadı.