0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ok... peki o zaman Michelin Energy Saver ile prımacy hp arasındaki fark konusunda bilgisi, tavsiyesi olan varmı?
...Hakkı hocam, konuyu haziran'da açmışsın ama hala net bir şey yazmamışsın. Senin kayınçolardan görüşlerini alma şansın var mı? Bu lastiği kullanan diğer arkadaşlarımızda yorumlarını belirtirse, almayı düşününler için açıklayıcı olacaktır. Bu arada bizde öğrenmiş oluruz "gerçekten reklamlarında bahsettikleri gibi bir tasarruf sağlıyor mu?"
Mehmet hocam, kayınçonun biri askere gitti, diğeri de memur oldu Bursa'ya gitti. Anlayacağın şimdilik Megane bana kaldı Ben yaklaşık 1000 km kadar kullandım son 1 ayda. Eskisine göre yol sesinde belirgin bir düşüş var. Ayrıca konfor da müthiş iyileşti. Yol tutuş bile iyileşti, bunu beklemiyordum açıkcası. Hep kuruda kullandığım için ıslak performansı hakkında da bir yorum yapamayacağım şimdilik.
ilginçtir çünkü michelin'in en iyi olduğu konu yıpranma. Tüm testlerde yıpranma konusunda diğer lastiklere fark atıyorlar.
Michelin alacaksan ya fransız yada malezya üretimi olanından alfransa markanın ana vatanı olduğu içinmalezya ise kaucuğun bol ve sağlam olduğu bir ülke olduğu için