0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hakkı abi öncelikle hayırlı olsun. lastik sanki bizim servite takılmıs gibi hepsi aynı fiyatı, imal yılı,(dot) menşei ayrıca bridgestone ile kıyaslandığında süper konfor sağlayan bir lastiktir mıchelın energy saver inşaallah memnun kalırsınız. bu arada unutmadan tekerlekli seyahat çantası hediye 31 hazirana kadar 4 adet otomobil lastigi alana michelin bayiilerde hediyeni aldın mı hakkı abi............
hediyeyi şimdi alsak lastikleri daha sonra...olmuyor öyle, değilmi
hala vakumlu lastikle gezen bi "muhterem aks kafasi" olarak bakalım ben ne zaman halledeceğim lastik işini.... bende reklamlarda görüp merak ediyordum... olmazsa alayım 4 tane naapayım.... (michelin kullandım daha önce güzeldi. hyundai hafifti buna rağmen yol tutuşu iyiydi heralde lastiktendir diye düşünmüştüm....)
Vakumlu lastik nedir, nasıl bir şeydir, ilk defa duyuyorum
Türklerin kullandığı garip bir tabir zaten, lastik vakumlu olmaz ki, tam tersine hava dolu olur
e levhanızda maykılın yazıyor dedi(mıchelın)
Ben olsam "Olmaz Maykıl, yandan kaykıl" derdim herhalde Müşteridir, velinimettir, ne yapsa yeridir
Hakkı abi gidip lastik yanaklarını turanza ER300 le karşılaştırdım ve gerçekten çok bariz fark var.Turanzaların yanklarından çektiğimde karton gibi hiç ne göçüyor ne çıkıyor.energy saveri elime aldıgımda ise kağıttan gemi gibi oynuyorum.yanakları vs baya bi yumuşak.yani yoldaki vuruntuları vs daha az hissettirecektir.Zamanı gelince büyük ihtimal michelin energy saver ile yola devam edicez.hatta 3-5 daha ekleyebilirsek 205-60 veya 205-55 takılsa süper olur ama neyse
Virajlarda guvenlik ve direksiyon tepkilerine hizli cevap icin yanaklarin sert olmasi gerekir. Energy ile araba gemi gibi gelecektir en basta.