0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Virajlarda guvenlik ve direksiyon tepkilerine hizli cevap icin yanaklarin sert olmasi gerekir. Bunu da bilerek alin. Energy ile araba gemi gibi gelecektir en basta.
205/55/R16 yok galiba
bu dedigini inan hep düşünmüşümdür ama gelde anlat bizim insanımıza adam servise geldi merhaba gardaş maykılın lastikleri varmı benim araca göre dedi araç renault megane1 öyle bir markayı ilk defa duyuyorum dedim e levhanızda maykılın yazıyor dedi(mıchelın) akşama kadar öldüm gülmekten yani vakumlu diyoruz ama vakum ne bilmiyoruz adamlar ay'a çıktı biz nerelerdeyiz yahuu......
bu tür patlaklar garanti kapsamına alınmıyor kullanıcı hatası deyilip geçiliyor. zaten lastik garantisinin hangi şartlarda devreye girdiğini anlayabilmiş değilim. bence lastiklerde garanti meselesi biraz hikaye hiç duydunuz mu benim lastiğim garantiden değiştirildi diyen. experler inceliyor bu kullanıcı hatası diyorlar geçiyorlar.
Musteriyi, musteri olmadan dinelemeye baslayan lastik ureticisi, Yokohama.Fransiz,Alman,Italyan lastik alacagima Japon'u desteklerim.
Yokohama Türkiyede oldukça yeni sayılır diğer lastik markalarına göre, ondan olabilir.
2006 corolla hb aracıma mıchelin lastik sordum 180 tl. dediler, mıchelinin bizim orjinal ölçülerde birden fazlamı modeli var
Küden başkana sorarsanız baya över Conti'yi, ama konuyu değiştirmeyelim şimdi