0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hakkı bey, lastiklerin fiyatımı düştü,yoksa banamı öyle geldi (1 lastik =150), uygun bi alım olmuş...hadi hayırlısı diyelim ,bizde sizden gelecek bilgileri değerlendiririz artık...
Arkadaşlar, bugün kayınvalidenin (gerçi kayınçolar kullanıyor ama ruhsat onun üstüne diye öyle diyorum ) 2006 model 1.6 Megane 2'sine 5 taksitle 600 TL'ye 195-65-15 H91 dört mevsim Michelin Energy Saver taktık. Lastikler İspanya menşeili ve 2009'un 19. hafta üretimi. Üzerinde takılı 41000 km yol yapmış olan Bridgestone'lar bitik durumdaydı. Bakalım Michelin Energy Saver'ın performası nasıl olacak. Beğenirsem ben de Michelin Energy olan lastiklerimi Energy Saver'a terfi ettirebilirim İzlenimlerimi paylaşacağım. Gerçi en çok merak ettiğim ıslak yol performansı için biraz beklemem gerekecek sanırım.
abicim hayırlı olsun.bende michelen taktırdım içine gazda bastırdık gerçekten sesi değişti birde gazlı olan lastiklerde ısınma çok düşük oluyor.1200 km yol yaptım hiç ses vermedi ben çok mennunum
selam atilla nitrojen gazından bastırdın heralde fiyatı ne kadar merak ettim.
hakkı abi öncelikle hayırlı olsun. lastik sanki bizim servite takılmıs gibi hepsi aynı fiyatı, imal yılı,(dot) menşei ayrıca bridgestone ile kıyaslandığında süper konfor sağlayan bir lastiktir mıchelın energy saver inşaallah memnun kalırsınız. bu arada unutmadan tekerlekli seyahat çantası hediye 31 hazirana kadar 4 adet otomobil lastigi alana michelin bayiilerde hediyeni aldın mı hakkı abi............
hala vakumlu lastikle gezen bi "muhterem aks kafasi" olarak bakalım ben ne zaman halledeceğim lastik işini....