0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nasıl ölürüm allah için söle yaaaa kardeşim
@Türkay: Yok türkayım civcivi 2006 mod. Zaten 2000 altı ies ve is oluyordu 2000 den sonrası bir üst kasalar vtec oluyor.
ı ıh cık olmaz hayır..96-2000 arasında da var vti yani vtec ve ondan sonraki vtecler benim gözümde 1.6ies kadar bile değeri yok 96-2000 arası olanda vtec 5500den sonra başlıyor ve şölen oluyor 160hp o araçlar ve tamamen atmosferik
Ölme kardeşim sen bize lazımsınnnn
İskenderunda olduğunu görmemişim yahu Abi sen bilirsin birşey diyemem fakat 185 ile 195 arasında pek fark yok diyorlar ya... Öylede güzel fark varkiii anlatamam. Az önce İstanbul diş hekimleri odasına gittim 2 saat evvel otobandaydım. Aracım nasıl gidiyor anlatamam size..... asıl 175 ile 185 arasında çok fark yok 185 ile 195 arasında baya fark var. şimdi çok güzel. Tatlı sert oldu ön taraf havalı amortisör arkalar monroe reflex.. O kadar uyumlu olduki.... 50 yanakta üstüne bal kaymak oldu ya ne yazayım şimdi sana nasıl anlatsam bilmemki. Telefonda konuşuruz ama istersen ö.m atayım...
zaten senin için yaşıyorum yavrum
Onuda yaparsam abi bırak altı ayı bir sene don alamam Yakın bir zamanda onuda yapacağım. Hatta kafama eserse şimdi giderim aksaraya