Gönderen Konu: Ümit'in COROLLACIĞI  (Okunma sayısı 10943 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Ümit'in COROLLACIĞI
« Yanıtla #40 : Haziran 23, 2009, 19:38:23 »
İskenderunda olduğunu görmemişim yahu :D Abi sen bilirsin birşey diyemem fakat 185 ile 195 arasında pek fark yok diyorlar ya... Öylede güzel fark varkiii anlatamam. Az önce İstanbul diş hekimleri odasına gittim 2 saat evvel otobandaydım. Aracım nasıl gidiyor anlatamam size..... asıl 175 ile 185 arasında çok fark yok 185 ile 195 arasında baya fark var. şimdi çok güzel. Tatlı sert oldu ön taraf havalı amortisör arkalar monroe reflex.. O kadar uyumlu olduki.... 50 yanakta üstüne bal kaymak oldu ya ne yazayım şimdi sana nasıl anlatsam bilmemki. Telefonda konuşuruz ama istersen ö.m atayım...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Haziran 23, 2009, 19:38:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Haziran 23, 2009, 19:45:31 »

nasıl ölürüm allah için söle yaaaa kardeşim

Ölme kardeşim sen bize lazımsınnnn

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Haziran 23, 2009, 21:17:08 »
@Türkay: Yok türkayım civcivi 2006 mod. Zaten 2000 altı ies ve is oluyordu 2000 den sonrası bir üst kasalar vtec oluyor.
ı ıh cık olmaz hayır..96-2000 arasında da var vti yani vtec ve ondan sonraki vtecler benim gözümde 1.6ies kadar bile değeri yok :) 96-2000 arası olanda vtec 5500den sonra başlıyor ve şölen oluyor :) 160hp o araçlar ve tamamen atmosferik
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Haziran 23, 2009, 21:30:31 »
peki benim araca uygun gzl jantlar varmıydı uygun fiyata
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #44 : Haziran 23, 2009, 21:46:59 »
olmaz mı atakanım sahibinden.com ellerinden öper :) 4x100 jantlara bak, kafana, zevkine, bütçene uyfun muhakkak bulursun
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Haziran 23, 2009, 22:46:57 »
Çok yeğin olmuş Ümit    yeğin: güzel, şahane manasında (çorumcada)
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Haziran 24, 2009, 00:11:29 »
ı ıh cık olmaz hayır..96-2000 arasında da var vti yani vtec ve ondan sonraki vtecler benim gözümde 1.6ies kadar bile değeri yok :) 96-2000 arası olanda vtec 5500den sonra başlıyor ve şölen oluyor :) 160hp o araçlar ve tamamen atmosferik

Bir arkadaşta öyle demişti bana "4000'den sonra honda" Bende is pis gülüp e heheh eee "rölantiden sonra corolla" demiştim. Bi güzel kızarmıştı :D hakikatten beş para etmez civcivler. bizim patronun civcivi 120Hp olması lazım eyıptır söylemesi eşekten fark yok. Gitmiyor o kadar gazı köklüyorum yemiyor gitmiyor. Birtanede 99 ies binmiştim. Yinede corollacığımdaki performansı tam anlamıyla yakalayamadım civcivlerde. Belki ben yanılıyorumdur  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Haziran 24, 2009, 00:17:27 »
valla amcamın civiv 5500 den sonra tutana aşk olsun bilemiyorumm yaniii :) türkay abi tşkrlr bi bakıyorum gzl ucuza bulabilirsem ama bulsamda bu iki ay alamam arabanın devir masrafları var bir yakınım ruhsatın yeni üzerine alırken bir 30 lira tutr dedi aa nekadar doğru bilemiyorum
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Haziran 24, 2009, 00:23:18 »
Sağol hazım abi teşekür ederim. Allah razı olsun..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Haziran 24, 2009, 01:40:49 »
Civicler 4500 öncesi ölü gibidir.

@Ümit kardeşim özellikle jantlardan sonra çok güzel olmuş.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #50 : Haziran 24, 2009, 09:32:34 »
Ümit aracın çok hoş Allah kazasız kullanmak nasip eylesin. Bi diğer konuda corolla olmasaydı (yada daha ucuz) civic 1.6 ies almayı düşünüyordum gerçi bu düşüncemden de vazgeçmiş değilim ama yanlış mı düşünüyorum acaba bu yazılanlardan sonra  :-\
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #51 : Haziran 24, 2009, 12:29:27 »
yok ali abi yok, civic 1.6ies bizim corollalardan daha atak daha seri, son hızda da daha hızlı..bizim aracın 120hp olanı gibi düşün :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Haziran 24, 2009, 14:14:59 »
Ali Abi, Emre hocam sağolun. ALLAH razı olsun. Vallahi forumdan bu kadar tebrik alacağımı düşünmemiştim. Yakıştırdığınıza ve hoşunuza gittiğine çok sevindim. Bir kişide demedi beğenmedim şöyle olsaydı falandı filandı. Çok muluyum çokkk Çokum içte çookkkk :D :D

@Türkay: 120 Hp ama 0-100 bizim corolla ile aynı değilmiydi? benmi yanlıyorum? Ayrıca bizimki 114 Hp fakat civice göre torkuda yüksek diye hatlıyorum. Türkay sen bilirsin bu karşılaştırmaları :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #53 : Haziran 24, 2009, 18:37:14 »
valla kağıt üstünde bilmiyorum ama bizim kasa corollayla 96-200 civic nerdeyse aynı araçlar..son hızda da geçiyor diye biliyorum.kalkışta şöförlüğe kalır iş ama bir burun kadar önde olur sanırım ae101

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #54 : Haziran 24, 2009, 20:10:58 »
Ölme kardeşim sen bize lazımsınnnn
zaten senin için yaşıyorum yavrum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #55 : Haziran 24, 2009, 20:13:23 »
İskenderunda olduğunu görmemişim yahu :D Abi sen bilirsin birşey diyemem fakat 185 ile 195 arasında pek fark yok diyorlar ya... Öylede güzel fark varkiii anlatamam. Az önce İstanbul diş hekimleri odasına gittim 2 saat evvel otobandaydım. Aracım nasıl gidiyor anlatamam size..... asıl 175 ile 185 arasında çok fark yok 185 ile 195 arasında baya fark var. şimdi çok güzel. Tatlı sert oldu ön taraf havalı amortisör arkalar monroe reflex.. O kadar uyumlu olduki.... 50 yanakta üstüne bal kaymak oldu ya ne yazayım şimdi sana nasıl anlatsam bilmemki. Telefonda konuşuruz ama istersen ö.m atayım...
at farketmezde benim lastiklerim daha sıfır kardeşim yani tekrar lastik alamam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Haziran 24, 2009, 20:14:47 »

zaten senin için yaşıyorum yavrum :D

O zaman boşa yaşoyon ati :rofl: :rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #57 : Haziran 24, 2009, 20:23:32 »
farkındayım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #58 : Haziran 24, 2009, 22:41:00 »
Onuda yaparsam abi bırak altı ayı bir sene don alamam :D

Yakın bir zamanda onuda yapacağım. Hatta kafama eserse şimdi giderim aksaraya :D
    ümiit aynı dertten bendede var :) 50 tlye kot almak zoruma gidiyor,iş arabaya döndüğü zaman hiç gözüme gözükmüyor :) bazan çok kızıyorum kendime :) 
araaban çok tatlı durmuş yav fazla düşürmek çok iyi değil valla:) allah kaza bela vermesin kardeşim
96 GLİ a/c

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Haziran 24, 2009, 22:53:56 »
Mehmet abi ALLAH razı olsun sağol teşekkür ederim. Bende aynı kanaatteyim. Kantar ailesi olmasaydık belki birazcık düşürebilirdim. Helezonları ısıtma yöntemi ile. Fakat şuan buna gerek duymuyorum. Böylede gözüme hoş gelior. Virajarda oldukça tatmin etti beni. Aracımı bir çok son model araçlarla kıyasladığımda fark göremez oldum. Eskiden bir tek kaçışını seviyordum frenajlardan yol tutuşundan hiç memnun değildim. Kaçmasıyla övünüyordum. Fakat şimdi çok değişti çoookk....

Aracım çok tatlı durmuş eskisine göre doğru fakat seninki kadar tatlı değil :kanka: