Gönderen Konu: Ümit'in COROLLACIĞI  (Okunma sayısı 10945 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nerde oLursan oL , Hep BenimLe oL......
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Ümit'in COROLLACIĞI
« Yanıtla #20 : Haziran 23, 2009, 12:27:47 »
Ekspertiz raporun için sağol, başlıktada zaten neresi vuruk bakın diyor

tamamda ordaki resimde sadece kaput gözüküyor hadi bide çamurluk olsun kapı niye boyalı... ?
Kırmızı Kafaa...
.
                                GöLgen YeTeR.......
                                    06 JE 605      ( Yakında 06 CHN 53 )

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 23, 2009, 12:27:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 23, 2009, 12:30:54 »
ya arkadaşım bişe demiyorum, kardeşimiz arabasını güzel yapmış resimlerini koymuş üstüne gitmenin ne alemi var diyorum kapito ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nerde oLursan oL , Hep BenimLe oL......
« Yanıtla #22 : Haziran 23, 2009, 12:32:23 »
okeyto..
Kırmızı Kafaa...
.
                                GöLgen YeTeR.......
                                    06 JE 605      ( Yakında 06 CHN 53 )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 23, 2009, 12:37:59 »
ya arkadaşım bişe demiyorum, kardeşimiz arabasını güzel yapmış resimlerini koymuş üstüne gitmenin ne alemi var diyorum kapito ;)

+1 :alkis:

Farkındaysnız aracım 13 yaşında.... İstanbul gibi bir yerde bisikletli dokunsa eziklik vs. oluyor yani olmayacak diye birşey yok ki.... Kapı boyanır değişir bunun ne önemi var? orjinal parçalar olduktan sonra no problem. Anlayamıyorum millette şu takıntıyı yahu... Aracı satarkende öyleyok boya yemiş yok ezikmiş yok macunlanmış... olur böyle şeyler sonuçta alıp evine göürmüyorsun arabanı sokağa bırakıyorsun. Biri gelir dokunur, sen gider çarparsın vs... Herzaman herkesin başına gelmiş / gelecek şeylerdir bunlar. Neyse ilginiz ve güzel dilekleriniz için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hepinizden...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • gülerek kaybettiklerini ağlayarak kazanamazsın..
« Yanıtla #24 : Haziran 23, 2009, 12:49:37 »
Ümit maşallah güzel olmuş güle güle kullan. :alkis:
COROLLA 97 GLİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Haziran 23, 2009, 12:50:59 »
Sağol abi darısı sizlerin başına inşallah :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 23, 2009, 12:53:08 »
çok haklısın ümitim, bak bizim 2009un sağ arka kapısı çizildi, nugün yarın gidip boyatcam..boyalı olcak araba :) kazalı dicek halleri yok ya :)

haa bir de aracın gerçekten kendine gelmiş, jant çok çok değiştiriyor arabayı, güle güle kullan kardeşim
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 23, 2009, 12:59:15 »
ALLAH razı olsun Türkayım :) sağolasın. Nasıl gerçekten beğendin değilmi? her nekadar seni dinlememzlik etsemde :D

195 ler çok güzel durdu hem performansını büyük ölçüde etkiledi araç daha oturaklı görünüyor. Tatlı bir viraj var çevreyyoluna çıkarken bizim orada. Hani yolda beyaz şeritler olur ya enlemesine, hız kesmek için. o viraja koymuşlar şeritleri. Bende her zaman geçerim o yaldan ama 120'lik virajda ben 50 ile gidince aracın arka tekerlerkleri kayıyordu spin atacak diye ödüm patlıyordu. Bu sabah 90 ile girdim o viraja ama varya türkay anlatsam kelimeler yetmez, öyle tatlı yol alıyorki mübarek sanki mercedesin balina kasası gibi oldu. Öyle güzel oturuyorki yola ufff anlata anlata bitiremem şimdi. Tatlı sert oldu aracım çok güzel gidiyor hakikatten..
Çok mutluyum çoookkk..
Enerjiğim çooook
Neşeliyim çoook
Corollam güzel çoookk
Çokum işte çoook :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #28 : Haziran 23, 2009, 13:02:42 »
+ 1000000000000000000000 abi :rofl: napalım ya içkim yok sigaram yok varsın tosunum yesin :alkis:
oglum bizde içki var sigara var bide corollam var yani ben napim ama çelik cant olayına kafayı taktım 14 le 15 arasında ne fark var 3 ay evvel 4 tane lastik aldık onlara uyarmı acep çelik cantlar.bu arada ümit arabayı baştan yaratmışın valla kardeşim mükemmel durmuş eline koluna saglık.ben ilk başta sinyalleri değiştirmiştim ön çamurluk sinyallerini sonra 4 lastik yan çamurluklara beyaz sinyal camlara film hoparlör bide geçen hafta boyaaa koruma üfff en son çelik cant kaldı arkadaşlar ister inanın ister inanmayın 2 gece evvel rüyamda gördüm ya böle bişi olamaz yani bi kalktım ki üstüm açılmış :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #29 : Haziran 23, 2009, 13:04:58 »
Alıntı
Çok mutluyum çoookkk..
Enerjiğim çooook
Neşeliyim çoook
Corollam güzel çoookk
Çokum işte çoook   
oğlum bunu dedin ya 275/50/15 bile taksan birşey demem :) ben de çokum işte çoook :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Haziran 23, 2009, 13:22:15 »
oglum bizde içki var sigara var bide corollam var yani ben napim ama çelik cant olayına kafayı taktım 14 le 15 arasında ne fark var 3 ay evvel 4 tane lastik aldık onlara uyarmı acep çelik cantlar.bu arada ümit arabayı baştan yaratmışın valla kardeşim mükemmel durmuş eline koluna saglık.ben ilk başta sinyalleri değiştirmiştim ön çamurluk sinyallerini sonra 4 lastik yan çamurluklara beyaz sinyal camlara film hoparlör bide geçen hafta boyaaa koruma üfff en son çelik cant kaldı arkadaşlar ister inanın ister inanmayın 2 gece evvel rüyamda gördüm ya böle bişi olamaz yani bi kalktım ki üstüm açılmış :D

Atilla aldığın lastiklerin ölçüsünü yazarsan yardımcı olabilirm. Bu arada beğendiğine çok sevindim. Sırada stoplara film çekmek var seninki gibi :D

14" ile 15" arasındaki farka gelince. Bende 175/65/R14 vardı işte yenilerini taktım malum. Yol tutuşu inanılmaz değişti. Tabi amortisörlerin etkiside çok büyük ama araç kendine geldi adeta. Meğersen 114 Hp'nin hakkı 195 tabandan aşağısı değilmiş. Birde şöyle bir durum var 14" jant olunca lastiğin muhtemelen 185/60 R14 olur. Şimdi taban 1 cm kadar dar ve yanak 1 cm kadar yüksek. Bu 195/50 R15'e göre daha esnek demektir. Yolda daha çok esneteceksin demektir. Yani yol tutuşunu tabandan ziyade yanağın inceliğide oldukça etkiliyor. Siz 17" 18" takanları görünüş için mi takıyor diye düşünüyorsunuz? Tabiki hayır adamar yanağı incelterek aracının esnememesini sağlıyorlar. İnce yanak düşük yay olunca araç yatmadan zıplamadan devam ediyor yoluna. Viraja nasıl giriyorsa öyle çıkıyor. Benim patronda civic VV-ti var. üstünde 185 /70 R14 var araç leylek gibi birde tatlı tümseklere girdiğinde hızlı isen eğer zıplatıyor araı hakimiyetini kaybedecek gibi oluyorsun vs... Neyse ben 195/50R15 tavsiye ederim. Eğer istanbuldaysan Lastik ve jant işini sıfı olarak çok makul fiyata halletmede yardımcı olurm. Samimi tanıdığımız var vatan caddesinde. Böyle işte.... Aklına takılan olursa cevaplandırırm seve seve... İyigünler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #31 : Haziran 23, 2009, 13:27:17 »
adamda vtec var ve adam 185-70-14 mü kullanıyor..yok böyle bir şey ya :) söyle ona 205/45/17 taksın bir de 3.5 yay taksın vtec vtec olsun, saçma sapan işler yapmasınlar..kızdım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Haziran 23, 2009, 13:38:10 »
Ati sen normal ölmezsin la :rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Haziran 23, 2009, 13:39:00 »
Adam arabadan anlamıyoki :D V-vti dedim bende karıştı kafam iyice sevinçten :)

Ya türkay öyle işte patronda önceden albea 1,3 m.jet varmış yeni almış Vtec'i şimdi mercedes gibi geliyordur ona :D Şoförlüğüde pek iyi değil zaten napıcak 205'i 17" jantı beaa :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Haziran 23, 2009, 13:50:18 »
Güle güle kullan.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #35 : Haziran 23, 2009, 13:54:01 »
patronun şöförlüğü iyi olmadan vtec mi kullanıyor..ayıp ya yazık ya :) ama hangi model vti olduğu da önemli..96-2000arasıysa ben talibim ona, kafa kafaya takas yapalım ama jantları ve farları sökerim :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Haziran 23, 2009, 14:31:51 »
jantlar mükemmel araç bi dirileşmiş gzl olmuş bide jantları nerden kaça aldın acaba yanlış anlamassan sağ ön kapıda bi kaza oldumu
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Haziran 23, 2009, 19:06:41 »
@Murat KÜDEN: Abi sağol ALLAH razı olsun. Şimdilik kumholardan memnunum. Seni dinleme gibi bir lüksüm olmadı abi hem tanıdık olunca hem çok uygun fiyat olunca bunları aldım.

@Türkay: Yok türkayım civcivi 2006 mod. Zaten 2000 altı ies ve is oluyordu 2000 den sonrası bir üst kasalar vtec oluyor.

@Atakan: Atakan sağolasın. Yukarıda yazmıştım. Jantları vatan caddesinden kumho bayisinden aldım. Adamlar çok güzel iş yapıyorlar. Birde babamların çok eski kadim dostları çıktı. maliyet fiyatına aldım. Çok uyguna. jant ve lastik 750 gibi bir fiyata oldu. Boyalara gelince, evet aracın bir kaç yerinde lokal boya mevcut. Dediğim gibi seneyede kısmetse komple boyatacağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #38 : Haziran 23, 2009, 19:08:22 »
Ati sen normal ölmezsin la :rofl: :rofl:
nasıl ölürüm allah için söle yaaaa kardeşim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #39 : Haziran 23, 2009, 19:14:06 »
Atilla aldığın lastiklerin ölçüsünü yazarsan yardımcı olabilirm. Bu arada beğendiğine çok sevindim. Sırada stoplara film çekmek var seninki gibi :D

14" ile 15" arasındaki farka gelince. Bende 175/65/R14 vardı işte yenilerini taktım malum. Yol tutuşu inanılmaz değişti. Tabi amortisörlerin etkiside çok büyük ama araç kendine geldi adeta. Meğersen 114 Hp'nin hakkı 195 tabandan aşağısı değilmiş. Birde şöyle bir durum var 14" jant olunca lastiğin muhtemelen 185/60 R14 olur. Şimdi taban 1 cm kadar dar ve yanak 1 cm kadar yüksek. Bu 195/50 R15'e göre daha esnek demektir. Yolda daha çok esneteceksin demektir. Yani yol tutuşunu tabandan ziyade yanağın inceliğide oldukça etkiliyor. Siz 17" 18" takanları görünüş için mi takıyor diye düşünüyorsunuz? Tabiki hayır adamar yanağı incelterek aracının esnememesini sağlıyorlar. İnce yanak düşük yay olunca araç yatmadan zıplamadan devam ediyor yoluna. Viraja nasıl giriyorsa öyle çıkıyor. Benim patronda civic VV-ti var. üstünde 185 /70 R14 var araç leylek gibi birde tatlı tümseklere girdiğinde hızlı isen eğer zıplatıyor araı hakimiyetini kaybedecek gibi oluyorsun vs... Neyse ben 195/50R15 tavsiye ederim. Eğer istanbuldaysan Lastik ve jant işini sıfı olarak çok makul fiyata halletmede yardımcı olurm. Samimi tanıdığımız var vatan caddesinde. Böyle işte.... Aklına takılan olursa cevaplandırırm seve seve... İyigünler
.canım kardeşim nerden yazdıgıma bakmadın heralde aramızda 1200 km var :D ama çok sağol teşekkür ederim iyi niyetlerin için.pek alakası yok ama ogün bi forma üye oldum motorsikletle ilgili benim asıl hastalıgım motorsiklettir arkadaşlar.o kadar düzeysiz ve bencil konuşmalar varki anlatamam yani bizim formun bu özelligini hakketten seviyorum insanların böyle yardımcı olmasını formdan bi kardeşimi aradıgımda efendim abicim veya buyur kardeşim diyor yaaaa o kadar mutlu oluyom ki anlatamam hepinize teşekkür ederim lan ne alakaysa yazdık töbe töbe :D ya ümit benim lastiklerim sıfır yani türkayda diyorki 15" lastik ve cant al diyor ikisi bir arada olmaz 14" cant alim diyom