0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ekspertiz raporun için sağol, başlıktada zaten neresi vuruk bakın diyor
ya arkadaşım bişe demiyorum, kardeşimiz arabasını güzel yapmış resimlerini koymuş üstüne gitmenin ne alemi var diyorum kapito
+ 1000000000000000000000 abi napalım ya içkim yok sigaram yok varsın tosunum yesin
Çok mutluyum çoookkk..Enerjiğim çooookNeşeliyim çoookCorollam güzel çoookkÇokum işte çoook
oglum bizde içki var sigara var bide corollam var yani ben napim ama çelik cant olayına kafayı taktım 14 le 15 arasında ne fark var 3 ay evvel 4 tane lastik aldık onlara uyarmı acep çelik cantlar.bu arada ümit arabayı baştan yaratmışın valla kardeşim mükemmel durmuş eline koluna saglık.ben ilk başta sinyalleri değiştirmiştim ön çamurluk sinyallerini sonra 4 lastik yan çamurluklara beyaz sinyal camlara film hoparlör bide geçen hafta boyaaa koruma üfff en son çelik cant kaldı arkadaşlar ister inanın ister inanmayın 2 gece evvel rüyamda gördüm ya böle bişi olamaz yani bi kalktım ki üstüm açılmış
Ati sen normal ölmezsin la
Atilla aldığın lastiklerin ölçüsünü yazarsan yardımcı olabilirm. Bu arada beğendiğine çok sevindim. Sırada stoplara film çekmek var seninki gibi 14" ile 15" arasındaki farka gelince. Bende 175/65/R14 vardı işte yenilerini taktım malum. Yol tutuşu inanılmaz değişti. Tabi amortisörlerin etkiside çok büyük ama araç kendine geldi adeta. Meğersen 114 Hp'nin hakkı 195 tabandan aşağısı değilmiş. Birde şöyle bir durum var 14" jant olunca lastiğin muhtemelen 185/60 R14 olur. Şimdi taban 1 cm kadar dar ve yanak 1 cm kadar yüksek. Bu 195/50 R15'e göre daha esnek demektir. Yolda daha çok esneteceksin demektir. Yani yol tutuşunu tabandan ziyade yanağın inceliğide oldukça etkiliyor. Siz 17" 18" takanları görünüş için mi takıyor diye düşünüyorsunuz? Tabiki hayır adamar yanağı incelterek aracının esnememesini sağlıyorlar. İnce yanak düşük yay olunca araç yatmadan zıplamadan devam ediyor yoluna. Viraja nasıl giriyorsa öyle çıkıyor. Benim patronda civic VV-ti var. üstünde 185 /70 R14 var araç leylek gibi birde tatlı tümseklere girdiğinde hızlı isen eğer zıplatıyor araı hakimiyetini kaybedecek gibi oluyorsun vs... Neyse ben 195/50R15 tavsiye ederim. Eğer istanbuldaysan Lastik ve jant işini sıfı olarak çok makul fiyata halletmede yardımcı olurm. Samimi tanıdığımız var vatan caddesinde. Böyle işte.... Aklına takılan olursa cevaplandırırm seve seve... İyigünler