0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yahu anlamadım şu vtec'leri. Bu kadar övüyorsunuzda ben iki tane v-tec bir ies bindim. Hiçbirinde corollada gördüğüm performansı görmedim. Bendemi gariplik var acep
Tamam abicim güzel söylüyorsunda bizim patronda var 2006 yada 2005 olması lazım 68000 km'de araca hiç el değmemiş çok temiz fakat tam bir eşek. Ben çok kullandım onun arabasını. Bizim patronada söyledim senin araba eşek diye. biraz kızardı ama unutmamış demekki de İki gün sonra esenler şubesinden sultançiftliği şubesine dönüyoruz birlikte konvoy halinde. otobana çıktık baktım basıyo kökledi gazı uzamaya çalışıyor. Ehh dedim sen kaşındın illa saygızıslık edip önüne geçecez yani. Neyse sultançiftliğine 1 dk önde geldim. sonra saygısızlık olmasın diye sokağın köşesinde bekledim önce o yanaştı kliniğin önüne sonra ben yanaştım. Ben ondan sonra geliyormuşum gibi Yukarı çıktık hoca öbür taraflara bakıyor gözünü kaçırıyor falan
http://www.sahibinden.com/2005_honda_vitec-24WQQaXQQ14931843WQQpXQQdisplayitemBak abicim bizimkisinin modeli aynı böyle ama motoruna bakmadım bilmem...
yani şu piyasadaki 2004 ler felan VTEC değil öyle mi? Siz VTİ ile karıştırıyor olmayasınız hani şu 160 hp lik olanlarla Geneldede hb oluyorlar...
Kırmızı ışıkta ies i bi denk getirsem keşke