Gönderen Konu: Ümit'in COROLLACIĞI  (Okunma sayısı 10949 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Ümit'in COROLLACIĞI
« Yanıtla #80 : Haziran 26, 2009, 18:18:26 »
ben sadece bir tane ies le denedim, arkadaşımda var, şöförlüğü iyi değil o yüzden onu saymıyorum :) ben hondayı aldım o corollayı, yine ben geçtim, ve daha iyi hızlanıyor gibi geldi bana..his benimki verileri bilmiyorum
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Haziran 26, 2009, 18:18:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #81 : Haziran 26, 2009, 18:19:41 »
sen bana güven mayk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #82 : Haziran 26, 2009, 18:51:00 »
tamamdır atillam güvenirim :) ama arkasında vti yazıyorsa boşver abi gitsin, bulaşma :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Haziran 26, 2009, 21:42:35 »
yahu anlamadım şu vtec'leri. Bu kadar övüyorsunuzda ben iki tane v-tec bir ies bindim. Hiçbirinde corollada gördüğüm performansı görmedim. Bendemi gariplik var acep  :blink:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #84 : Haziran 26, 2009, 22:07:24 »
yahu anlamadım şu vtec'leri. Bu kadar övüyorsunuzda ben iki tane v-tec bir ies bindim. Hiçbirinde corollada gördüğüm performansı görmedim. Bendemi gariplik var acep  :blink:
Ümit Abi vtec lerle İes ler aynı kasa farklı motorlu arabalardır.Orjinal vtecler in hb ve sedan olmak üzere iki tane kasası vardır.Sedan olan kasası ies lerle aynıdır.Yalnız aradaki fark motordadır :D Vtec ler atmosferik 1.6 160 hp araçtır 5500 devirden sonra acaip bir gidişi vardır.Vtec leri bi 5 dakika falan 5500 devirin üstünde kullanırsanız devir saati ve ibrenin artmasıyla beraber, benzin deposu göstergesinin onlarla ters orantılı şekilde indiğini görebilirsin.İes ler 120 hp dir.Onlar kalkışlarda falan bizim ae101 lerle denk gidebilirler.Hemen hemen aynı mantalite sahiplerdir.Sabahdan akşama kadar ae101 lerle kapıştırsanız bizim ae101 lerle çeyrek boy fark anca olur.Ama son hızda ve ara hızlanmalarda ae101 her zaman bir adım öndedir :D
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #85 : Haziran 26, 2009, 22:18:07 »
Tamam abicim güzel söylüyorsunda bizim patronda var 2006 yada 2005 olması lazım 68000 km'de araca hiç el değmemiş çok temiz fakat tam bir eşek. Ben çok kullandım onun arabasını. Bizim patronada söyledim senin araba eşek diye. biraz kızardı ama unutmamış demekki de İki gün sonra esenler şubesinden sultançiftliği şubesine dönüyoruz birlikte konvoy halinde. otobana çıktık baktım basıyo kökledi gazı uzamaya çalışıyor. Ehh dedim sen kaşındın illa saygızıslık edip önüne geçecez yani. Neyse sultançiftliğine 1 dk önde geldim. sonra saygısızlık olmasın diye sokağın köşesinde bekledim önce o yanaştı kliniğin önüne sonra ben yanaştım. Ben ondan sonra geliyormuşum gibi :D Yukarı çıktık hoca öbür taraflara bakıyor gözünü kaçırıyor falan :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #86 : Haziran 26, 2009, 22:23:20 »
Tamam abicim güzel söylüyorsunda bizim patronda var 2006 yada 2005 olması lazım 68000 km'de araca hiç el değmemiş çok temiz fakat tam bir eşek. Ben çok kullandım onun arabasını. Bizim patronada söyledim senin araba eşek diye. biraz kızardı ama unutmamış demekki de İki gün sonra esenler şubesinden sultançiftliği şubesine dönüyoruz birlikte konvoy halinde. otobana çıktık baktım basıyo kökledi gazı uzamaya çalışıyor. Ehh dedim sen kaşındın illa saygızıslık edip önüne geçecez yani. Neyse sultançiftliğine 1 dk önde geldim. sonra saygısızlık olmasın diye sokağın köşesinde bekledim önce o yanaştı kliniğin önüne sonra ben yanaştım. Ben ondan sonra geliyormuşum gibi :D Yukarı çıktık hoca öbür taraflara bakıyor gözünü kaçırıyor falan :D
Abi senin dediğin 2002-2006 kasa civic.Onların vtec le uzaktan yakından alakası yoktur.Hatta genelde sanayi de falan çakma vtec diye bahsederler :D Yalnız 120 Hp lik eski kasa civic lerden daha iyi yürür onlar.Onların 0-100 hızlanması ve son hızları bizim ae101 lerle aynı ancak ara hızlanmalarını bilemiyorum ama 120 lik ies lerden iyi olduğu kesin bir gerçek. :D
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #87 : Haziran 26, 2009, 22:47:06 »
http://www.sahibinden.com/2005_honda_vitec-24WQQaXQQ14931843WQQpXQQdisplayitem

Bak abicim bizimkisinin modeli aynı böyle ama motoruna bakmadım bilmem...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #88 : Haziran 26, 2009, 22:55:05 »
http://www.sahibinden.com/2005_honda_vitec-24WQQaXQQ14931843WQQpXQQdisplayitem

Bak abicim bizimkisinin modeli aynı böyle ama motoruna bakmadım bilmem...
Hayallerimin arabası :D Çok araştırdım abi bu arabaları.Kısmet olursa efsaneden sonraki arabam %60 bu olcak %40 ihtimal Corolla Hb Sol. Ümit abi bunları sunroof suz olanları 9.2 saniye 0-100 ü sunroof lularda bu süre 10.2 saniye efsaneyle aynı güçteler hemen hemen.Ama ara hızlanmalarda efsanin daha iyi olduğuna inanıyorum :D
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #89 : Haziran 26, 2009, 23:04:05 »
Sunroofl ile ne alakası var abicim anlayamadım sunroof bir donanım değilmidir?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #90 : Haziran 26, 2009, 23:08:32 »
Sadece sunroof değil abi :D Bunlar donanım olarak LS(Baz donanım) ES(Full donanım) olarak ikiye ayrılıyor. Yani LS veya ES olduğunu en kolay sunroof dan anlayabilirsin.Sunroof la olan alakası şu : Bu iki donanım arasındaki tek fark sunroof değil ES lerde bir kaç tane daha standart donanım var.Donanım arttıkça ağırlık artar, ağırlık artınca LS, ES'den 1 saniye önce 100 km/hıza ulaşır :D
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #91 : Haziran 26, 2009, 23:10:55 »
GLİ ve XEİ arasındaki 30 Kg farkı gibi haaaa anladım şimdi. Sağol gözümmmm :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #92 : Haziran 27, 2009, 00:16:51 »
ümitim övdüğümüz, onun için çıldırdığımız vtec 96-2000 arası vtectir, ondan sonrakiler çakmadır, gözümde değeri yoktur :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #93 : Haziran 27, 2009, 01:24:53 »
yani şu piyasadaki 2004 ler felan VTEC değil öyle mi? Siz VTİ ile karıştırıyor olmayasınız hani şu 160 hp lik olanlarla :) Geneldede hb oluyorlar...
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #94 : Haziran 27, 2009, 01:44:55 »
ıh karıştırmak değil vti dediğimiz şey vtectir zaten :D 160lık aletler benim gözümde vtectir, gerisi kötektir :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #95 : Haziran 27, 2009, 02:03:39 »
yani şu piyasadaki 2004 ler felan VTEC değil öyle mi? Siz VTİ ile karıştırıyor olmayasınız hani şu 160 hp lik olanlarla :) Geneldede hb oluyorlar...
Onlar çakma vtec diye geçiyor abi.160 lıklarla uzaktan yakından alakası yok :D
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #96 : Haziran 27, 2009, 10:53:37 »
Kırmızı ışıkta ies i bi denk getirsem keşke :D
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #97 : Haziran 28, 2009, 02:03:22 »
Kırmızı ışıkta ies i bi denk getirsem keşke :D
Kırmızı ışıkta Gli, Xei veya Xli denk getirebilsem keşke :D
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #98 : Haziran 28, 2009, 10:35:57 »
Bu muhabbet biraz daha devam ederse kirmizi isikta bir yöneticiye rast geleceksiniz.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #99 : Haziran 28, 2009, 17:09:33 »
Murat abi çok espirilisin yahu senin miazhi söylemlerin çok hoşuma gidiyor :)