0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün 10bin bakım yapıldı ufuk beyden aldığım eneos 0w20 ve asakashi filtreleri servise kendim götürdüm hiçbirşeyde demediler üstelik aracımda susturucu iptalide var yağ ve filtreler için ufuk beye çok teşekkür ediyorum filtreler gerçekten kaliteli bi his veriyor dokununca
Merhabalar. 2012 model 1.33 benzinli auris aracım var. Yağ ve filtreleri temin ettiğiniz ufuk bey kim acaba iletişim kurup fiyat sormak istiyorum.
Değerli arkadaşlar lıoqlı molly 4600 toptek 5w30 ürünü kullanan oldumu? Yorum alabilirmiyim teşekkürler
Teşekkür ederim Ufuk bey aracımda 0w20 kullanıyorum fakat forumda 5w30 muhabbeti fazla olunca açıkçası kendimce deneme yanılma sisteminden yola çıkmak istedim.
LPG mevcut değil.kısmet olursa ziyaretinize gelmeyi düşünüyorum Ufuk bey.
En son yazdığım ileti hasta ziyareti gibi oldu özür fırsatım olunca uğramak isterim Ufuk bey .
2011 Corolla aracımın 70000 bakımını şubatta yaptırdım. Bulunduğum şehirde Corolla yetkili servisi olmadığı için sanayide yaptırdım. 5-30 esp mobil1 kullandım. Fakat yağ filtre kapağı soğuktan veya önceki bakımı yapan yetkili serviste çok sıkıldığı için açılmadı ve yağ filtresi değişemedi. (değişmeyeli 13000 km oldu).Yakında uzun yaz tatiline çıkacağım ve yağ filtresi kafamı kurcalıyor. En yakın yetkili servis 100 km uzakta. Acaba değişsem mi yoksa sonraki bakıma mı bıraksam.
Arkadaşlar aracım t27 2011 model avensis elegant ekstra. 40 bin km,de. Aracı cok kullanmamaktayım. Bakım yaptırmak durumundayım.1. Servise mi gitmeliyim yoksa dışarıdanmı bakım yaptırayım.2. Aracın balataları, lastiklerin durumu cok şükür iyi. Yag ve filtrelerinden başka neleri kontrol ettirmeliyim.3. Arabamın aküsü zayıfladı. Üzerinde gelen orjinal Varta 12 v 60 Ah 356 A ( EN/SAE) . Hangi aküyü önerirsiniz. 4. Arabamı aldığım zamandan bu tarafa serviste bakım yaptırdım. Servisin dışında Lpg montajı haricinde tornavida değmedi. Artık serviste öpülmek istemiyorum ama dışarıda da güvenemiyorum her ustaya. Siz ne dersiniz bu konuda.5. Motor yagını servis ilk zamanlarda sorduğumda 10/ 40 castrol kullandığını söylüyordu. Son birkac yıldır 5/30 kullandılar castrol. Bu forumu okudum ama aracın km sine ve Lpg li olmasına da bakarak hangi marka ve numara yag önerirsiniz. Önerilerinize göre hareket edecegimden yardımlarınızı bekliyorum. Hem ekonomik hemde etkili bakım için neler söylersiniz.Not: bu bölümdeki yazılanları okudum.