0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba ;5-30 ile 0-40 yağlarının kullanımında şöyle diyebilir miyiz? Bizim kullandığımız araçlar genelde 100-120 beygirlik performansı fazla olmayan motorlardır. Bu sebeple iç çalışma sıcaklıkları ve piston,segman,silindir üçlüsü arasındaki boşluklar yüksek performanslı,sıcak çalışan motorlara göre biraz daha fazla olabilir diye düşünüyorum. Performanslı motorlarda sıcak sebebiyle genleşme daha fazla olacağından segman-silindir boşluğu en azdır. Bu küçük aralıktan olacak kompresyon kaçağını 0-40 lar engellemekte zorlanmazlar, fakat 100 beygir civarı olan ve genelde 3000 devir geçilmeyen motorlarda segman-silindir boşluğu biraz daha fazla olacağından 0-40 lardan ziyade biraz daha koyu olan 5-30 ların bu kompresyon kaçağını daha iyi önler diyebilir miyiz?
Alper kardeşim yanıldığın bir nokta var, yağın koyuluğunu cıvıklığını belirleyen rakam ikinci rakamdır yani 30-40-50-60 gibi. ilk rakam 0w-5w-10w-15w-20w yağın soğuktaki yani W winter yani kıştaki davranışıdır. soğuk kış şartlarında 0 , 5 ten 5,10dan 10,20 den daha akıcıdır. motorlar aşınmayı soğukken gerçekleştirdiğinden ilk numara yani winter viskozitenin küçük olması tercih edilir. 0w40 5w30 yağdan daha kalındır.
Merhaba,2011 corolla comfort ekstra benzin/lpg aracımın 30000km.bakımını yetkili serviste yaptırdım.Motor yağını Castrol edge 5-40 sentetik orijinal ambalajında 4 lt.) dışarıdan aldım,Tüm filtreler vs. değişti. Aracımı teslim alırken "Aracıza 0.2 lt. aynı yağdan ilave etmem gerektiği,serviste mevcudu olmadığından ilave edemediklerini,yağ ve yağ filtresi değişiminde 4 lt. yağın yetersiz olduğunu " ifade ettiler. Dışarıdan 1 lt. 5-40 yağ almak için satıcıya gittiğimde satıcı "eski köye yeni adet mi geliyor, ben tüm binek araçlara yağ ve yağ fltresi değişimi için 4 lt yağ veririm,yağ ilavesine gerek yok." dedi.Şu an kararsızım,ve konu ile ilgili tüm yetkin kişilerin görüşlerini paylaşmalarını istiyorum.Herkese kazasız günler dilerim.
atilla amca buradaki tavsiyeleri de okuyarak 128.000 km deki benzinli 1997 xei corollama 5/40 mobil 1 süper 3000 sentetik yağ koydurdum. servisten orjinal filtre aldım. yağ satan bir yerde koydurdum yağı..yalnız bir sorunum var..yağda hiç eksilme yok ve yağ çubuğu maksimumu da epey geçmiş durumda.. araba bir müddet bekledikten sonra (3/5 saat) ilk çalıştırmada yağ lambası 3 saniye kadar geç sönüyor. sonraki aralıksız çalıştırmalarda herhangi bir problem yok hemen sönüyor...motoru elime alırım diye korkmaya başladım. aynı durum başına gelen arkadaş oldu mu?? birde zannedersem burada okudum full sentetik veya tam sentetik yağlar içi özel filtreler oluyormuş. böyle birşey var mı??yağ lambasının geç sönmesi neden olabilir. eğer tam sentetik yağ sorun olacaksa 1 aylık yağı boşaltacağım. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Bekir kardeş hiçbir motorda full sentetik yağ sorun çıkarmaz. bende 94 xli varken ve araba 220 binde iken mobil1 5w50 kullanıyordum. şimdiki 2 adet 98 rav4 lerde 218 binden ve 230 binden itibaren mobil1 10w60 kullanıyorum. sen filtreleri servisten almışsın yağ da kapalı kutulu hakiki yağsa hiçbir sorun olmaz. asla problem olmaz, içini ferah tut, yağ lambasının 2-3 saniye geç sönmesi normaldir.
Selamlar herkese, Bir bakım zamanı daha geldi çattı.Bakımlara giderken motor yağını kendim alıp götürüyorum. Sormak istediğim soru şu: elimde geçen bakımda götürdüğüm 1LT'lik kutunun içinde 700ml civarı yağ mevcut + yeni bir tane 4LT'lik paket alacağım. 4.7 LT yeterli olacak mıdır? Ne kadar koyuyorlardı serviste hatırlayamadım. Teşekkürler
yani benım araç 3.4 litre yağ alıyormuş 0-w30 tavsiye ediliyormuş