0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
klasık kamyon yazıları. . . .##Kroyum ama para bende#[/quote]Coşkun kardeşim. bu yazıyı ben kamyonlardan çok jiplerde görüyorum. hatta geçen gün bir bmw arabanın arka camında gördüm. çok güldüm . yer : İstanbul - Florya
Evet geç kalmışım ama benimki farklı versiyonu yine de...[/quote]Hiç mühim değil! Atilla Bey, sizin fıkranızda güzeldi Teşekkürler!Aksi KadınAdam karısıyla arabada giderken polis sirenini duymuş, hemen sağa çekmiş ve polis gelmiş: - Buyrun memur bey? - Beyefendi direksiyon başındayken cep telefonuyla konuşuyordunuz - Yok efendim sadece bip yaptı, ben de şarjı mi bitiyor diye baktım Karisi lafa atlamış: - Aaa yapma hayatim. yarim saattir ortağınla iş görüşmesi yapıyordun telefonda Adam karısına tip tip bakarken polis yine sormuş: - Beyefendi emniyet kemerinizi neden takmıyorsunuz??? - Memur bey takmıştım ama sizin geldiğinizi görünce durduktan sonra çözdüm. Karisi yine atlamış: -Aman sekerim sen de o kemeri hayatında bir kere taktın mi acaba.... Adam kadına bir tane patlatmamak için kendini zor tutarken polis bu sefer de arabayı incelemeye başlamış vee... -Beyefendi bakar misiniz sağ sinyaliniz de kırık - Aaaa.. kırık mı?? Sabah yola çıkarken kontrol ettim kırık değildi... yolda oldu galiba, hiç de fark etmedik. Karisi çenesini tutamamış yine: - Amma da attın kocacım, sana 3 haftadır söylüyorum artık şu kırık sinyalin icabına baktır diye..... Adam en sonunda dayanamamış bağırmış: - BANA BAK SEN SUSUCAK MISIN ÇAKICAM ŞİMDİ SURATININ ORTASINA!! Polis kadına sormuş: -Hanımefendi eşiniz size hep böyle mi davranır? Kadın cevap vermiş: - Yok canım....sadece alkollü olduğu zaman…