0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aydın isminde genetik sanırım bu azim Aydın Donuk abimde Antalyada ıldukça ugrastı toplantı için ama yaptı hemde neler yaptı maşallah....Aydın abi senden de böyle bir performans bekliyorum
Aydın bey yanlış anlamayında sürekli aynı mesajı atmanız birşeyi değitiriyor mu?
Biraz düşünürsen konuyu güncel tutmak amacıyla en son yazılan mesaj olarak kalmasını sağlıyor o kadar..Güncel olsun son yazılan mesajlar içinde olmasıda ufakta olsa bir reklamdır sanıyorum Konuya ilginizi katılımınızla süslemeniz dileğimle
konu siz mesaj atmasanız da zaten güncel..toplantılar bölümünde en üstte, en son yazılan mesajlar kısmında da siz mesaj atmasanız 1de değil 10da olur o kadar zaten son mesajlara bakan hiç bir kişi de sadece ilk mesaja bakıp kapatmaz, yani sitenin yoğun olmayan saatlerinde güncellemenize gerek yok, her mesaj attığınızda açıp bakıyorum aa birşey demişler diye, o da ne yine aynı mesaj..
Aydın abi bende istanbulda oturuyorum 14 haziran biraz erken olmuş kesin olmayan bir programım var bence bunu 1 hafta daha ertele o zaman Aksilik çıkmassa Allah izin verirse katılırız inşallah hem buda benim ilk katlımım olur. Mesala 28 haziran yaparsan benimde adımı yazabilirsin listeye...
Bende belgrad diyorum...!!