0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aydın abi bak ta Eskişehirden geliyorum ne ismarlıyorsun Salı hazır rejimdeyim bu fırsat kaçmaz
Abi bize manzara lazım değil konuyu değiştirme
Ben konu başlığında olduğu gibi h.sonu buluşması için koydum o resimleri gençler.Sizi ancak taksim paklar gibi gelir bana siz çıkın taksime orda tur atın
Biz gezceğimiz yeri bilioruz abi takma sen kafana
Mekanın google earth dan haritasını koyuyorum sayfaya İTÜ KORUSU yazan yolun solundaki mavi otobüs durağının olduğu yer.Umarım kolay bulunur bir yerdir.... http://maps.google.com/maps?ll=41.094249,29.050748&z=16&t=h&hl=tr
ARKADASLAR GELECEK ARKADASLAR 6 HAZIRAN PAZAR GUNU SAAT 12 DE GOZTEPE SHELL ISTASYONUNDA E-5 USTU OLIVIUM AVM YANINDA KI OLURSA HEP BIRLIKTE GIDEBILIRIZ MURAT=05066386164 GORUSMEK UZRE
sevgılı aydın 14 hazıran ÖSS sınavı var hıc olmayacak bı tarıh emın ol 6 hazıran uygun bence
1-Aydın ER2-Murat ALAY3-..............?
14 Haziran 2009 tarihinde Saat: 14.00 da buluşuyoruz Tüm İstanbullu TcT üyelerimizin ilgi göstermesini bekliyoruz...İsteyenler İrtibat için özel mesajla Gsm numaramı temin edebilir.Merhaba değerli toyotaclubtr İstanbul üyeleri arkadaşlarım havalar yavaştan ısınmaya başladı ve bir toplantının daha zamanı geldi diye düşünüyorum.İstanbul ve çevresindeki arkadaşlarla buluşup tanışmak amaçlı, Ve aramıza yeni katılan, bir önceki buluşmayı kaçıranları ile de buluşmayı tanışıp kaynaşmayı arzu ediyorum.Buluşma tarihi belirlemek ve daha çok katılım sağlamak için bu konuyu erkenden açayım dedim.Yer seçimi içinÖneri ve Düşüncelerinizi Bekliyorum.Tahmini kesin gelecek diye düşündüklerimKatılmak isteyen arkadaşlarda isimlerini listeyi kopyalayıp ekleyebilir. 1-Aydın ER2-
aydın bey daha detaylı daha güzel bir plan yapılabilir bence..ordan şunu yapabilir buraya gideriz şeklinde..yani gördüğüm kadarıyla sitedeki üyeler "manzaraya gidelim 2 kutu bira içip muhabbet edelim sonra dağılırız" tarzında bir buluşmaya rağbet etmezler..geçmiş buluşmalara orlarda neler yapıldığına vs bakın biraz