Gönderen Konu: 14 Haziran İstanbul Buluşması...  (Okunma sayısı 19016 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • aslan parçası :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: 14 Haziran İstanbul Buluşması...
« Yanıtla #120 : Haziran 11, 2009, 22:43:41 »
vaay imalı bi msj olmuş  :) arkadaşlar nerde bu TCT nerde bu forum hadi ama
"Sevgi bedava bir armağan değildir" -Ayn Rand-

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Haziran 11, 2009, 22:43:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • TÜRK DVD COVER SÝTESÝ
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #121 : Haziran 12, 2009, 15:28:07 »
gelin bu organizasyonu benim gideceğimle birlerştirelim bölece herkes oraya gelmiş olur hemde daha kalabalık olur
DAL RÜZGARI AFFETSEDE KIRILMIŞTIR BİR KERE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #122 : Haziran 12, 2009, 20:17:01 »
Aydın abi kusurabakmazsan eğer... Abi bu haftasonu bursaya gidiyoruz nişanlımın yanına... :( üzgünüm ben gelemeyeceğim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #123 : Haziran 14, 2009, 18:56:49 »
bugün 14 haziran..yalan olmuş...murat abi sanırım ...........com sitesinin buluşmasını söyledi..keşke oraya gidilseydi, katılımı çok yüksek bir buluşma olurdu
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • TÜRK DVD COVER SÝTESÝ
« Yanıtla #124 : Haziran 14, 2009, 23:50:54 »
bugün 14 haziran..yalan olmuş...murat abi sanırım .........com sitesinin buluşmasını söyledi..keşke oraya gidilseydi, katılımı çok yüksek bir buluşma olurdu

.............com un buluşmasını sölemedim türkay kardeşim ama gittiğim buluşma gibi organizasyon görmedin ................org sitesinin buluşmasına gittim iyiki gitmişim organizasyon diye ben buna derim yok yoktu desem yeridir bide çekilişte bana ilk yardım çantası çıktıki en güzel yanı o oldu :D :D :D ama toyotaclubtr ve ................com birlikte ortak bir buluşma düzenlese hiçte fena olmaz hani ne de olsa herkes toyotaci sonuçta yoksa böle 2-3 kişiyle bu işler olmayacak kimse buluşamıyacak gibi geliyo bana bide bu hafta sıvnavlar vardı heralde başka sefere inşallah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #125 : Haziran 15, 2009, 00:09:18 »
ya murat (abi) (yaşı bilemediğimden nasıl hitap edeceğimi bilemiyorum çok pardon :) ) ben çok isterim aslında .........com ve toyotaclubtr ortak buluşması olmasını..buluşmalar çok sönük geçiyor hele izmirde aktif üye yok, kemal aksüyek abi de olmasa üye olayacak :( bence sitelerin bölünmesi de hoş değil..ama işte kurallar-tercihler-kişiler-kişilikler...malesef ayrılıklar bölünmeler oluyor..neyse ben .........com a üye değilim ama ortak buluşma yapılsın isterim çok..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • TÜRK DVD COVER SÝTESÝ
« Yanıtla #126 : Haziran 15, 2009, 00:20:31 »
türkay kardeşim ......... com sitesi izmir tayfası çok aktif ve fazla bence site isimleri önemli değil  onlarlada buluşup görüşebilirsin hatta yakında kısmet olursa bende izmire gelecem ordaki üyelerle tanışmak için

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #127 : Haziran 15, 2009, 00:28:40 »
birleştirmek lazım siteleri :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • aslan parçası :)
« Yanıtla #128 : Haziran 15, 2009, 11:13:33 »
839 görüntüleme 128 mesaj ve sonucunda birşey yapılamadı .......... !!! :( !!! :( !!! :( !!! :(
"Sevgi bedava bir armağan değildir" -Ayn Rand-

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #129 : Haziran 15, 2009, 11:24:19 »

839 görüntüleme 128 mesaj ve sonucunda birşey yapılamadı .......... !!! :( !!! :( !!! :( !!! :(

Başka bir konuda bi mesaj yazmıştım sana Gökhan :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #130 : Haziran 15, 2009, 12:25:03 »
organizasyon konusunda istanbulu hakan abi, düzceyi ahmet can, kocaelini emre, ankarayı özcan abi, antalyayı aydın abi, karadeniz bölgesini ismail abi, izmiri ben organize ederim şöyle bir ay sonrasına bir tarih belirleyip -onu yapalım bunu yapalım diye uzatmadan 2 seçenek sunup yeni seçeneklere kapalı olarak biraz da sert ve diktatör olarak yani- büyük bir TCT buluşması yapılabilir, bütün illerde aynı gün yapılan büyük bir mangal organizasyonu yapılır bu site de ancak böyle buluşur!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #131 : Haziran 15, 2009, 12:37:55 »

organizasyon konusunda istanbulu hakan abi, düzceyi ahmet can, kocaelini emre, ankarayı özcan abi, antalyayı aydın abi, karadeniz bölgesini ismail abi, izmiri ben organize ederim şöyle bir ay sonrasına bir tarih belirleyip -onu yapalım bunu yapalım diye uzatmadan 2 seçenek sunup yeni seçeneklere kapalı olarak biraz da sert ve diktatör olarak yani- büyük bir TCT buluşması yapılabilir, bütün illerde aynı gün yapılan büyük bir mangal organizasyonu yapılır bu site de ancak böyle buluşur!!

Kardeşim ben bir ay sonra Muğla-Bodrum- Türkbükü temsil ederim ordada toyota görmedim mübarek :D :D :D :D