0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Avrupa yakası olsunda yer farketmez .1-Aydın ER2-Murat ALAY3-Aşkı Aydın4. ..............?
ılk once aydın abı benımde 13 14 hazıran da ayvalıkta dugunum var yanı ıstanbulda olmayacagım ancak 7 hazıran halan daha gecerlı ıse aynen 2. sıradan devam...2. si iseYORUM YAZARKEN KONU DISI KONULAR ACAN ARKADASA SESLENIYORUM BU BUYUK HARF OLAYINA TAKMANIZIN SEBEBI NEDIR YANI BEN COCUKMUYUM YADA NE BILIYIM BU ISTEN(FORUM ORTAMINDAN)ANLAMIYORMUYUM AKSINE BENDE BU TARZ BIR ORTAMA FORUMA SAHIBIM YONETICILIK YAPMAKTAYIM SIMDI BEN BU YAZIYI NEDEN BUYUK YAZDIM BIRSEYI IFADE ETMEK YADA DAHA DA BELIRGINLESTIRMEK ICIN DEGILMI UMARIM ANLAYABILMISSINIZDIR.... KOMIK DURUMLARA DUSMEYINIZ BENCE...
ılk once aydın abı benımde 13 14 hazıran da ayvalıkta dugunum var yanı ıstanbulda olmayacagım ancak 7 hazıran halan daha gecerlı ıse aynen 2. sıradan devam...
14 Haziran 2009 tarihinde Saat: 14.00 da buluşuyoruz Tüm İstanbullu TcT üyelerimizin ilgi göstermesini bekliyoruz...İsteyenler İrtibat için özel mesajla Gsm numaramı temin edebilir.Merhaba değerli toyotaclubtr İstanbul üyeleri arkadaşlarım havalar yavaştan ısınmaya başladı ve bir toplantının daha zamanı geldi diye düşünüyorum.İstanbul ve çevresindeki arkadaşlarla buluşup tanışmak amaçlı, Ve aramıza yeni katılan, bir önceki buluşmayı kaçıranları ile de buluşmayı tanışıp kaynaşmayı arzu ediyorum.Buluşma tarihi belirlemek ve daha çok katılım sağlamak için bu konuyu erkenden açayım dedim.Yer seçimi içinÖneri ve Düşüncelerinizi Bekliyorum.Tahmini kesin gelecek diye düşündüklerimKatılmak isteyen arkadaşlarda isimlerini listeyi kopyalayıp ekleyebilir. 1-Aydın ER2-Aşkı AYDIN3-...............
Kimse yokmu yav aydın bey sıkıntıdan araba yıkamaya başladi.
vallahi yok ama olacak inanıyorum hatta o buluşmaya sende geleceksin çok güzel olacak çünkü
14 Haziran 2009 tarihinde Saat: 14.00 da buluşuyoruz Tüm İstanbullu TcT üyelerimizin ilgi göstermesini bekliyoruz...İsteyenler İrtibat için özel mesajla Gsm numaramı temin edebilir.Haydi milletMerhaba değerli toyotaclubtr İstanbul üyeleri arkadaşlarım havalar yavaştan ısınmaya başladı ve bir toplantının daha zamanı geldi diye düşünüyorum.İstanbul ve çevresindeki arkadaşlarla buluşup tanışmak amaçlı, Ve aramıza yeni katılan, bir önceki buluşmayı kaçıranları ile de buluşmayı tanışıp kaynaşmayı arzu ediyorum.Buluşma tarihi belirlemek ve daha çok katılım sağlamak için bu konuyu erkenden açayım dedim.Yer seçimi içinÖneri ve Düşüncelerinizi Bekliyorum.Tahmini kesin gelecek diye düşündüklerimKatılmak isteyen arkadaşlarda isimlerini listeyi kopyalayıp ekleyebilir. 1-Aydın ER2-Aşkı AYDIN