0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
88
Şeftalinin yarısını yerim ben bea, bayılırım Şeftaliye, Ercü gibide olmak istemem.
dahada aşağılara inicem ee sonuçta çalışan adamım
Bizzat şahidim çok da yiyen biri değil aslında.. Su içse yarıyor Seçkin'e
abi sende börtü böcek yılan kaplumbağa envayi çeşit deniz ürünü bunları ye bizde bunları bulamıyoruz.
yok aynı öğün içinde
kemal abi domates hiyar isi biraz yas is nereye kadar yiyecen
Sıcaklar felaket yazaten insanın bir şey yiyesi gelmiyorhele kebap falan hiç yenmez, çok ağır gelir bu havalardaSadece çaptan düşmemek için hafta sonları birşeyler yiyorumcumartesi akşamları genellikle dışarda ne bulursam ama dozunu iyice azalttımpazar akşamları ise değişmez klasik yemeğim balık-rakı ikilisi, bir adet orta boy deniz çuprası ve bir küçük şişe aslan sütü
Uğur bu ne kardeşimmmmmmmm.Kolesterölü olan var olmayan var yahu.Hımmmmmm o kebaplar burda olacaktı şimdi ahhh ahaa yanında soğuk ayran.Hele bakalım KEmal hocam yenir mi yenmez mi ?
Konya buluşması yapalım.
kahvaltı yaptım üzerine 1 bardak çay, 1 bardak su içtim...bir güncel daha çekelim kg: 88,10
yenmezmi buuu diye diye 175 boyumla 110 kiloya vurdumne şekil kaldı ne birçim, silindirik bir yapım olduBu aşırı kilolarda Konya ve Konyalı pide ustasınında rölü vareve yakın bir yerde açtı pideciyi, önce meraktan gittikmevlanaydı, bıçak arasıydı , yanındaki iştah açıcı mezeleriydi derkenbir bakmışım bende bel mel kalmamış eski tahta fıçılar gibi olmuşumAma şimdi azimle ve kararla bu tür kilo yapıcılardan uzak duruyorumyaklaşık 2 hafta içinde 10 kilodan kurtuldum, 80 kiloya düştükten sonra fotolar gelecek