0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kumho eskiye göre oldukca iyilesti lastik konusunda.Kardesim benzer bir boyutu aldi 2 adet. Dunlop Sport Maxx'lara göre kayiyor diyor. Ki Dunlop Sport Maxx'lar bence ciddi kayiyor. Bu sinifta ucuz adlandirilabilecek iyi lastikler bence: - Uniroyal Rainsport 1 veya 2 (R1 i kullandik ve memnun kaldik)- Hankook Ventus- Avon ZZ3 olabilir ama kisa ömürlü bir lastikdir. Düzgün lastikler:- Pirelli P7- Pirelli Pzero Rosso (bununda cok uzun ömürlü olacagini düsünmüyorum)- Conti Sport Contact 3- Michelin Pilot Exalto 2- Bridgestone Adrenalin- Goodyear Eagle f1 asymmetric
Kumho ecsta KU19 kullanıyorum. Islakta, kuruda, virajda, frende bence çok başarılı. Tek kusuru yarım cm karda bile zorlanıyor. Eskiden Nexen N2000 kullanmıştım. O lastik beni V desenden soğutmaya yetmişti Kumho ecsta KU19
Ben jant ve lastiği eski Üyemiz Ogan abiden almıştım. Kendim 20 bin yaptım bir o kadar da Ogan abi yapsa daha diş olduğunu da varsayasak 50 bin gider diye düşünüyorum.Bu arada marshal da iyi dayanmış be..
Düzgün dedigim lastikleri 800 liraya sanirim alamazsiniz. Son fiyatlari bilmiyorum ama 1100-1200 liradan asagi bulursaniz iyi.Bu arada Istanbul'da tanidigim bir lastikci var.Iyi bir insan ve lastik konusunda ciddi bilgili birisi.Uygun fiyati verecegi ve düzgün lastigi tavsiye edeceginden emin oldugum birisidir.Isterseniz telefonunu verebilirim. Istanbul'da anadolu tarafinda.
az önce lastikturk.com ile görüştüm KU19 ve KU 31'i tavsiye etti onlarda fiyat olarakta 125 T adet fiyatıMurat bey özelden telefonunu verirseniz gerçekten çok memnun olurum, keza araştırmadan ve düzgün bilgi almadan bu sefer lastik almak istemiyorum sonuçta hayatımızın büyük bir bölümü bu lastiklere bağlı,birde az önce Lassa impetus sport sordum 160 TL adet fiyatı verdiler , bu lastik hakkında bilginiz varmı?
Hayirli olsun, memnun kalirsiniz insallah.Sinifinda iyi performans saglayan ve fiyati/performans orani iyi olan bir lastik diye biliyorum. Benim Alfa'ya alacagim ZZ3. Ama Uniroyal Rainsport 1 veya 2 varsa tercih ederim. Bu aralar sanirim Continental ve Uniroyal'in Türkiye temsilcilikleri el degistiriyor. Uniroyal yok ortada.Dedigim gibi Bridgestone vs gibi cok uzun ömürlü bir lastik degil. Ama yüksek tutunma sagliyor. Caterham tarzi spor arabalarda ve impreza'larda cok kullanilan bir lastik. Ingiliz mali.
Bunlari hic kullanmadim. Sonucunu artik yazarsin.Unutmaki 200-300 km arasi lastik üstündeki ilk tabaka cikacak ve ondan sonra adam gibi yol tutacaktir.O yüzden basta zorlamamak iyi olur.
+1 Üstelik olur ya lastıkte bir üretim hatası yada özür varsa hemen anlarsın 2 sene evel michelin almıstım 150 km den sonra yanakta yırtılma yaptı biri özürlü çıktı lastık garantıden değişti. O yuzden 0 lastık alır almaz belırlı bır km yapmadan uzun yola falan çıkmıyorum