Gönderen Konu: Tavan kaplama  (Okunma sayısı 14094 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Tavan kaplama
« : Mayıs 25, 2009, 01:01:16 »
*Arkadaşlar kafamda yapmayı planladığım ve göze aldığım bir durumu sizlerle paylaşıp görüşleriniz ialmak istiyorum.İyi ve kötü yanlarını az çok biliyorum-biliyoruz.

*Ve yine de sormak istiyorum sizce tavanı (dıştan siyah mat folyoyla kaplarsam görüntü itibariyle nasıl olur?
*Size göre iyi ve kötü yanları nelerdir?
*Görünüş açısından nasıl durur?

*Becerisi olanlar için gri renkte 02-07 arası sd gri renketki corolla için tavanını siyah mat folyo ile kaplama yapılmış gibi Photo shop gibi programlarla bir önizleme sunumu yaparlarsa kafamda daha net bir canlandırma yapabilirim.Teşekkürler..

*( Araç 05 Model Corolla Sd. Renk:Met. Gri)
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Toyota Club Türkiye

Tavan kaplama
« : Mayıs 25, 2009, 01:01:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: Tavan kaplama
« Yanıtla #1 : Mayıs 25, 2009, 01:06:16 »
Hmm bence :
Cabrioret-benzeri olur..
Kasa daha ince ve uzun görünür
Güneşte güzel ısınır :) (Kışın iyi.. yazın kötü..)
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #2 : Mayıs 25, 2009, 01:08:09 »
bence hiç bozma... bence iyi göstermez daha değişik şeyler düşün

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #3 : Mayıs 25, 2009, 02:00:13 »
tabelacı diilde bu işi esas yapan yerlerde parlak siyah füme karışımı sanki panaromik tavanmış hissi veren bir renk var onu yaptırın derim çok yakışacagına eminim,illa bir sorun çıkacaksa tek sorun polislerin neden 2 renk yazmıyor ruhsatta demesidir ama takıcaklarını sanmıyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 25, 2009, 02:03:45 »
tuning türkiyrnin bu ay ki sayısında bi honda var yeni civic.o öyle yapmış yazıyı okumadan geçsem panoramik tavan derdim o kadar benziyor yani..met. gri yede gayet yakışır bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 25, 2009, 03:20:01 »
Yakışırrrr tosunuma :)
Emre mat degilde parlak siyah yaptır panaromik havası katsın arabaya.Bu arada klima yoksa deneme bilee.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 25, 2009, 21:32:24 »
tabelacı diilde bu işi esas yapan yerlerde parlak siyah füme karışımı sanki panaromik tavanmış hissi veren bir renk var onu yaptırın derim çok yakışacagına eminim,illa bir sorun çıkacaksa tek sorun polislerin neden 2 renk yazmıyor ruhsatta demesidir ama takıcaklarını sanmıyorum
polıs kolay kolay bısey demez sırf tavana.ben lacıvert hb clıonun tavana parlak sıyah cektım komple muayeneden gectı polıs falan cevırdı hıc bır sey demedı :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Mayıs 26, 2009, 01:02:02 »
polıs kolay kolay bısey demez sırf tavana.ben lacıvert hb clıonun tavana parlak sıyah cektım komple muayeneden gectı polıs falan cevırdı hıc bır sey demedı :D
Seninki lacivert direk göze çarpmaz. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #8 : Mayıs 26, 2009, 13:49:15 »
Benim tavanda da güneş yanıkları var çok sinirimi bozuyor böyle bişey yapsam nasıl olur acaba ?  :-\
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Mayıs 26, 2009, 19:14:45 »
Benim tavanda da güneş yanıkları var çok sinirimi bozuyor böyle bişey yapsam nasıl olur acaba ?  :-\

Ali abi oldugu gibi kalsın bence.AE101 lerde tavanda bitim noktası yok çizgi flan yok oda cok çirkin gösterir yanıklı kalsın daha iyi.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mayıs 26, 2009, 20:06:22 »
Ali abi oldugu gibi kalsın bence.AE101 lerde tavanda bitim noktası yok çizgi flan yok oda cok çirkin gösterir yanıklı kalsın daha iyi.
çakal adam :) beni gaza getiriyorsun sonra gelip millete yok yaptırma diyorsun :) ben klimasız aracıma carbon tavan yapcam uleen :) ayarlanır o bitimi, halletcem valla kararlıyım
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mayıs 26, 2009, 21:18:05 »
Seninki lacivert direk göze çarpmaz. :)
araba yıkandıgı zaman cok carpıyor ama :D

benım clıoya vınıl cekme sebebım buydu :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Mayıs 26, 2009, 22:43:28 »
çakal adam :) beni gaza getiriyorsun sonra gelip millete yok yaptırma diyorsun :) ben klimasız aracıma carbon tavan yapcam uleen :) ayarlanır o bitimi, halletcem valla kararlıyım
Abeyim o gün baktıkya seninle çizgi flan yok aslında olsa güzel olur :) tamam tamam sende yap Ali abi :) yakışırr :)
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #13 : Mayıs 27, 2009, 09:56:31 »
Uff ya benzin döküp yakacam arabayı bi karar veremedim satsam mı boyatsam mı?
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #14 : Mayıs 27, 2009, 11:04:55 »
ali abi üzülme sen pasta cila yap, yanık olan yerler tavan ve kaputsa aracın renginde folyo çektir reklamcılarda veya karbon kaplatılabilir, parlak siyah folyo da olur cam tavan gibi olur ;) çare tükenmez be ali abi, boya tek çare değil
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #15 : Mayıs 27, 2009, 12:55:37 »
Ankarada bu işlemi yapan güvenilir bi yer var mı? bi uğrayım yanlarına
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #16 : Mayıs 27, 2009, 13:03:41 »
ali abi şaşmazda arkadaşın focusunun tavanını  karbon kapladık adamın işçiliği çok güzeldi 100 liraya kapladı (sadece folyo 70 lira zaten) mekanın adını da hatırlayamıyorum malesef :( şaşmazda 3m cam filmleri satan ve her türlü folyo olan bir mekan daha vardı ama fiyatları çok uçuktu yani kısacası şaşmazda biraz dolaşırsan çok rahat bulursun abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Mayıs 28, 2009, 02:21:09 »
Sınavlarım bir bitsin bir kaç düşüncelerim için araştırma yapıcam.Para olunca kafama yatanları icraata geçiricem. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #18 : Mart 03, 2010, 21:07:47 »
aranızda bu tavan kaplama işlemini haleden var mı ya :) benimde kafama takıldı bu olay , birkaç arabada gördüm gerçekten çok yakışmış , panoramik tavan gibi gözüküyor gerçekten , bu hafta sonu yaptırmayı düşünüyorum , istanbulda bu işi güzel yapan bildiğiniz biyer var mı ? ben bir reklamcıya sordum 70 tl ye yaparım dedi , reklamcının yaptığı sağlıklı olur mu yoksa oto filmi çeken biyerde mi yaptırmak gerekir?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mart 03, 2010, 21:51:43 »
Mehmet bir sonuca varırsan haber ver bende yaptırmayı düşünüyorum bikaç gündür :D