0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.sahibinden.com/satilik_tipo-86WQQaXQQ22443364WQQpXQQdisplayitemfosforlu siyah derken bunu kastedıyorum benım sadece tavan bu renk kaplamaydı, arkadasım direklerınıde ve motor kaputunuda kaplattı.
arabasına göre fiyat degişiyor 106 tampon bantlarını falan da ayrı renk kaplattıgı için 1000 tl yabmışlardı telefonla irtibata geçebilirsnama ömürlük degil tabiki fırçayla yıkatmıcaksın aracı sürtmelerede falan iz bırakır bunu yabtıran genelde aracın renginden bıkıp bi satana kadar yane 1 ile 5 yıl arası degişiklik olsun diye yabtırıyor sökünce altında orjinal boyası tertemiz çıkıyr ve aracı satarken daha rahat satarsın boya yıpranmmaış çünki
Aynen Ahmedim Çakma olmuş çünkü 3,5cm voglant yay var demiş ama bendede 3,5cm yay var ve bukadar düşük değil, bu yaylarıda kestirmiş ,2. olarak tamponlar orjinal serviste takıldı demiş ama yan marşbiyeller orjinal değil ön tamponda orjinal değil benim ön tampon gibi sonradan işlem görmüş ayrıca arka tampondaki ekte dışardan alınma serviste böyle bir ürün zaten yok.son olarakta 40 milyonluk sahte plastik brembo kapaklardan ön frenlere takmış