Gönderen Konu: Tavan kaplama  (Okunma sayısı 14096 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Ynt: Tavan kaplama
« Yanıtla #40 : Mart 06, 2010, 19:55:59 »
yok 3 yıl dayansın bana yeter zaten cabuk sıkılırım ben.Bide orjınal rengını korumak ıcın guze bısey hem malum su aralar beyaz moda.bıde sırf cok tozu cok cekıyor,Bide tas gelmesındende korur bu uygulama boyom tertemız kalır. :) yarın arıcam bakalım :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 06, 2010, 19:55:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #41 : Mart 06, 2010, 20:30:18 »
http://www.sahibinden.com/satilik_tipo-86WQQaXQQ22443364WQQpXQQdisplayitem

fosforlu siyah derken bunu kastedıyorum benım sadece tavan bu renk kaplamaydı, arkadasım direklerınıde ve motor kaputunuda kaplattı.
benim dediğim parlak da buna benziyor ama bu biraz yapay durmuş , ben ford focusta gördüm bir tane çok güzel gözüküyordu , gerçekten panoramik tavanmış gibi duruyordu.
bu arada birşey soracağım sizlere , tavanı kaplatıyorken tavanın en arka tarafında kalan ayrık kısmı da folyoyla kaplatmamız gerekiyor mu , oraya zaten spoiler in bir kısmı oturuyor , spoileri sökmek gerekecek mi , yoksa orayı kaplatmaya gerek yok mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mart 06, 2010, 20:33:06 »
arabasına göre fiyat degişiyor 106  tampon bantlarını falan da    ayrı renk kaplattıgı için 1000 tl yabmışlardı  telefonla irtibata geçebilirsn
ama ömürlük degil tabiki  fırçayla yıkatmıcaksın aracı   sürtmelerede falan iz bırakır
bunu yabtıran genelde aracın renginden bıkıp bi  satana kadar yane 1 ile 5 yıl arası  degişiklik olsun diye yabtırıyor sökünce  altında orjinal boyası tertemiz çıkıyr ve aracı satarken daha rahat satarsın boya yıpranmmaış çünki

Yok abi 1.000 TL çok yahu o fiyata aracımı komple boyattırırım hemde en kralından. Çil çil sıfır gibi olur. Bence değmez o kadar paraya. Sonra onu kalk ruhsata işlettir falan filan. Bi dünya hikayesi var o işin. Yok ben vazgçtim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mart 06, 2010, 23:12:53 »
Aynen Ahmedim Çakma olmuş çünkü 3,5cm voglant yay var demiş ama bendede 3,5cm yay var ve bukadar düşük değil, bu yaylarıda kestirmiş ,

2. olarak tamponlar orjinal serviste takıldı demiş ama yan marşbiyeller orjinal değil ön tamponda orjinal değil benim ön tampon gibi sonradan işlem görmüş ayrıca arka tampondaki ekte dışardan alınma serviste böyle bir ürün zaten yok.

son olarakta 40 milyonluk sahte plastik brembo kapaklardan ön frenlere takmış :D :D

Abi jantları 18 belki resimden sana öyle gelmiş olabilir.Yan marşbiyeler orjinal olabilir.Benimkiler ile aynı ve benimkilerde orjinal.Diğer ekler için bir şey söyliyemem taktırmadım taktıranı da pek görmedim. :D
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )