Gönderen Konu: Tavan kaplama  (Okunma sayısı 14093 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
Ynt: Tavan kaplama
« Yanıtla #20 : Mart 03, 2010, 21:59:50 »
aranızda bu tavan kaplama işlemini haleden var mı ya :) benimde kafama takıldı bu olay , birkaç arabada gördüm gerçekten çok yakışmış , panoramik tavan gibi gözüküyor gerçekten , bu hafta sonu yaptırmayı düşünüyorum , istanbulda bu işi güzel yapan bildiğiniz biyer var mı ? ben bir reklamcıya sordum 70 tl ye yaparım dedi , reklamcının yaptığı sağlıklı olur mu yoksa oto filmi çeken biyerde mi yaptırmak gerekir?

Reklamcı daha sağlam olur bence.. Adamın işi bu :D
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 03, 2010, 21:59:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #21 : Mart 03, 2010, 22:26:09 »
araç gri ise süper olur,benim bi arkadaşımda 99 model mazda var gri renk arabanın yarısından yukarı komple boyattı.aracın tamponları boyalı olduğu için nasıl olsa orijinal değil dedi acımadan boyadı..sanırsam ruhsatada işletti.ama şahane duruyo camlarda filimli.kaplama nasıl olur bilemem ama işçiliği güzel yapan birine yaptır yoksa bi süre sonra kabarmaya başlayabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #22 : Mart 03, 2010, 23:03:31 »
Mehmet bir sonuca varırsan haber ver bende yaptırmayı düşünüyorum bikaç gündür :D
tamam abi haber atarım sana , zaten yaparsam buraya fotoğrafları korum... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 04, 2010, 00:21:11 »
Folyo sordum Eni zaten 120cm boyu ne kadar isterseniz.Metresi için 10 tl istediler.Başka bir yerde uygulaması için sorduğumda 35-40 civarı tutar diye söylendi.Fiyatlar böyle arkadaşlar.Ama hala uygulamayı düşünüyorum.Bu aralar durum müsait değil.
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #24 : Mart 05, 2010, 23:22:07 »
Folyo sordum Eni zaten 120cm boyu ne kadar isterseniz.Metresi için 10 tl istediler.Başka bir yerde uygulaması için sorduğumda 35-40 civarı tutar diye söylendi.Fiyatlar böyle arkadaşlar.Ama hala uygulamayı düşünüyorum.Bu aralar durum müsait değil.
tavanı kaplama , işçilik herşey dahil mi 35-40 tutuyomuş , eğer fiyat buysa baya uygunmuş , benim sorduğum yerde 70-80 tl gibi bişe tutar dediler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #25 : Mart 06, 2010, 02:49:15 »
Ben gecen sene Suan babamın kullandıgı gri hyundai accent era'ma yaptırmıstım tavanına siyah folyo çok tatlı durmustu yolda cevirip nerde yaptırdın panaromık camı diyinler oldu :D sana reklamcılar mat siyah yapalım derler sakın kanma fosforlu sıyah yaptır.Bide tavsıye pasta cıla yaptırdıktan sonra kaplattır arabana, vede sakın ha sakın kendın yada işinin ehli olmayana yaptırma hava kabarcıkları yada toz kalır kapalı ortamda ve ısının ehli yapması sart cok guzel duru senın corollanda emınım. benım eram'da cok guzel duruyordu araba babama gecınce ılk ısı sokturmek oldu :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #26 : Mart 06, 2010, 10:05:05 »
Ben gecen sene Suan babamın kullandıgı gri hyundai accent era'ma yaptırmıstım tavanına siyah folyo çok tatlı durmustu yolda cevirip nerde yaptırdın panaromık camı diyinler oldu :D sana reklamcılar mat siyah yapalım derler sakın kanma fosforlu sıyah yaptır.Bide tavsıye pasta cıla yaptırdıktan sonra kaplattır arabana, vede sakın ha sakın kendın yada işinin ehli olmayana yaptırma hava kabarcıkları yada toz kalır kapalı ortamda ve ısının ehli yapması sart cok guzel duru senın corollanda emınım. benım eram'da cok guzel duruyordu araba babama gecınce ılk ısı sokturmek oldu :(
tamam kardeş pasta cila çektiririz de fosforlu folyo derken parlak folyodan mı bahsediyorsun yoksa fosforlusu parlaktan farklı mı oluyo , bu arada benim araç yaris corolla değil :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mart 06, 2010, 12:42:18 »
İlan No: #22075521

http://www.sahibinden.com/42_000km_cok_temiz_servis_bakimli-02WQQaXQQ22075521WQQpXQQdisplayitem

tavan kaplamayla ilgili güzel bir örnek.özellikle mesut beyin aracına 10 numara olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mart 06, 2010, 13:13:59 »
çakal adam :) beni gaza getiriyorsun sonra gelip millete yok yaptırma diyorsun :) ben klimasız aracıma carbon tavan yapcam uleen :) ayarlanır o bitimi, halletcem valla kararlıyım

Türkay mesajı geçen sene göndermişsin ama varya yaparsan arkandan gelen ilk kişi ben olurum olm haberin olsun bende heveslendim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mart 06, 2010, 14:35:13 »
Türkay mesajı geçen sene göndermişsin ama varya yaparsan arkandan gelen ilk kişi ben olurum olm haberin olsun bende heveslendim.
aslında bayağı hevesliyim o konuda..ama yaptırdım mı öyle piyasada satılanlardan değil de 3m'in di-noc diye bir ürünü var ondan yaptırcam..500-600 lira gibi bir şey tutuyor ama :P

ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Mart 06, 2010, 15:28:11 »
İlan No: #22075521

http://www.sahibinden.com/42_000km_cok_temiz_servis_bakimli-02WQQaXQQ22075521WQQpXQQdisplayitem

tavan kaplamayla ilgili güzel bir örnek.özellikle mesut beyin aracına 10 numara olur diye düşünüyorum.

Bu zaten Mesut abi çakması olmuş :P

:D

Ülen Emre başımıza işsin hee :D  Bu tavan kaplamayıda düşünmeyen yok heralde :D  Bakalım benimde aklımda  Düzce Sakarya Eskişehir istikametinde bi araştırma yapayımda iyi işciliği olan bi yer bulmalıyı güzergahımda...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mart 06, 2010, 18:24:59 »
olm varya tam aklımdan geçen folyoyu göstermişsin. Hatta ben gösterecektip o kareli folyoyu ama bulamadım bi türlü. Bide bu panaromik tavan çakması folyolar varya onlar çok basit duruyor. Bunlar daha kaliteli...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Mart 06, 2010, 18:56:22 »

Bu zaten Mesut abi çakması olmuş :P

:D

Ülen Emre başımıza işsin hee :D  Bu tavan kaplamayıda düşünmeyen yok heralde :D  Bakalım benimde aklımda  Düzce Sakarya Eskişehir istikametinde bi araştırma yapayımda iyi işciliği olan bi yer bulmalıyı güzergahımda...

Aynen Ahmedim Çakma olmuş çünkü 3,5cm voglant yay var demiş ama bendede 3,5cm yay var ve bukadar düşük değil, bu yaylarıda kestirmiş ,

2. olarak tamponlar orjinal serviste takıldı demiş ama yan marşbiyeller orjinal değil ön tamponda orjinal değil benim ön tampon gibi sonradan işlem görmüş ayrıca arka tampondaki ekte dışardan alınma serviste böyle bir ürün zaten yok.

son olarakta 40 milyonluk sahte plastik brembo kapaklardan ön frenlere takmış :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Mart 06, 2010, 19:14:20 »
http://img105.imageshack.us/img105/2488/12uo2.jpg

Tam olarak bunu istiyorum aslında. Evet evet bunu istiyorum. Aracımı MAT SİYAH yapmak istiyorum. Mat siyaaaaaaaaaahhhhhh :D :D

Şaka bi yana nasıl yapıyorlar acaba bu ilemi. Aracı komple folyo ile mi kaplıyorlar?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 421000
  • Model Yılı: '05
  • 180 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Mart 06, 2010, 19:23:48 »
arkadaşlar reklam gibi olcak ama :D   hiç bi alakam yoktur biizm bi arkadaş aracını komple kaplatmıştı işçlikleri gyet iyi mazemede kaliteli siteye bakınca anlarsınız zate
http://www.maxxcar.com.tr/arackaplama_renkdegisim.asp
2005 corolla 1.6 hb a/t
2002 corolla 2.0 d4d (Dsport)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #35 : Mart 06, 2010, 19:27:02 »
http://www.sahibinden.com/satilik_tipo-86WQQaXQQ22443364WQQpXQQdisplayitem

fosforlu siyah derken bunu kastedıyorum benım sadece tavan bu renk kaplamaydı, arkadasım direklerınıde ve motor kaputunuda kaplattı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #36 : Mart 06, 2010, 19:34:25 »
arkadaşlar reklam gibi olcak ama :D   hiç bi alakam yoktur biizm bi arkadaş aracını komple kaplatmıştı işçlikleri gyet iyi mazemede kaliteli siteye bakınca anlarsınız zate
http://www.maxxcar.com.tr/arackaplama_renkdegisim.asp

Salih gerçekten çok kaliteli işçiğe benziyor ilerde bende beyaza kaplatmayı cıddı cıddı dusunmeye başladım acaba kar suyu falan yiyince kaplama atarmı arabadan :s

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 180 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Mart 06, 2010, 19:37:00 »
biizm arkadaş   kardan önce yabtırmışt hatta orda resmi var  106 gti   şuana kadar hiç bi problem yok
2005 corolla 1.6 hb a/t

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #38 : Mart 06, 2010, 19:41:33 »
tahmini ne kadar tutuyor ? bide garantisi ne kadar sence ömürlük bişeymı ben tavana kaplattıgım malzeme ömürlük bişeye benzemıyordu.ondan soruyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 180 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Mart 06, 2010, 19:46:24 »
arabasına göre fiyat degişiyor 106  tampon bantlarını falan da    ayrı renk kaplattıgı için 1000 tl yabmışlardı  telefonla irtibata geçebilirsn
ama ömürlük degil tabiki  fırçayla yıkatmıcaksın aracı   sürtmelerede falan iz bırakır
bunu yabtıran genelde aracın renginden bıkıp bi  satana kadar yane 1 ile 5 yıl arası  degişiklik olsun diye yabtırıyor sökünce  altında orjinal boyası tertemiz çıkıyr ve aracı satarken daha rahat satarsın boya yıpranmmaış çünki
2005 corolla 1.6 hb a/t