0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aranızda bu tavan kaplama işlemini haleden var mı ya benimde kafama takıldı bu olay , birkaç arabada gördüm gerçekten çok yakışmış , panoramik tavan gibi gözüküyor gerçekten , bu hafta sonu yaptırmayı düşünüyorum , istanbulda bu işi güzel yapan bildiğiniz biyer var mı ? ben bir reklamcıya sordum 70 tl ye yaparım dedi , reklamcının yaptığı sağlıklı olur mu yoksa oto filmi çeken biyerde mi yaptırmak gerekir?
Mehmet bir sonuca varırsan haber ver bende yaptırmayı düşünüyorum bikaç gündür
Folyo sordum Eni zaten 120cm boyu ne kadar isterseniz.Metresi için 10 tl istediler.Başka bir yerde uygulaması için sorduğumda 35-40 civarı tutar diye söylendi.Fiyatlar böyle arkadaşlar.Ama hala uygulamayı düşünüyorum.Bu aralar durum müsait değil.
Ben gecen sene Suan babamın kullandıgı gri hyundai accent era'ma yaptırmıstım tavanına siyah folyo çok tatlı durmustu yolda cevirip nerde yaptırdın panaromık camı diyinler oldu sana reklamcılar mat siyah yapalım derler sakın kanma fosforlu sıyah yaptır.Bide tavsıye pasta cıla yaptırdıktan sonra kaplattır arabana, vede sakın ha sakın kendın yada işinin ehli olmayana yaptırma hava kabarcıkları yada toz kalır kapalı ortamda ve ısının ehli yapması sart cok guzel duru senın corollanda emınım. benım eram'da cok guzel duruyordu araba babama gecınce ılk ısı sokturmek oldu
çakal adam beni gaza getiriyorsun sonra gelip millete yok yaptırma diyorsun ben klimasız aracıma carbon tavan yapcam uleen ayarlanır o bitimi, halletcem valla kararlıyım
Türkay mesajı geçen sene göndermişsin ama varya yaparsan arkandan gelen ilk kişi ben olurum olm haberin olsun bende heveslendim.
İlan No: #22075521http://www.sahibinden.com/42_000km_cok_temiz_servis_bakimli-02WQQaXQQ22075521WQQpXQQdisplayitemtavan kaplamayla ilgili güzel bir örnek.özellikle mesut beyin aracına 10 numara olur diye düşünüyorum.
Bu zaten Mesut abi çakması olmuş Ülen Emre başımıza işsin hee Bu tavan kaplamayıda düşünmeyen yok heralde Bakalım benimde aklımda Düzce Sakarya Eskişehir istikametinde bi araştırma yapayımda iyi işciliği olan bi yer bulmalıyı güzergahımda...
arkadaşlar reklam gibi olcak ama hiç bi alakam yoktur biizm bi arkadaş aracını komple kaplatmıştı işçlikleri gyet iyi mazemede kaliteli siteye bakınca anlarsınız zatehttp://www.maxxcar.com.tr/arackaplama_renkdegisim.asp