0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim ön sag amortisörde servisin biri yag kacırıyor dedi.Diger servis yok dedi.Garanti extradan tamirinin yapılması emri verildigi için yag kacırmıyor dıyen serviste degiştrildi..Benim tek taraflı olarak degişildi..Şİmdi sol taraf degişmedigi için arac dengesizmi yol olacak yada bunu yapan servis bunu düşünmüyomu.Bence 2taraflı yerıne sorun olan yerın degişmesi gerekır..Yukarda arkadasların dedigi gibi arka yıda degiş diyorlar fatıhe..Patlak yok sa sorun yoksa nıye degişsinki zaten sonuctada degiştirmis..Valla fiyatı gördügümde servisin nekadar kazık oldugunu bir kez daha sahit oldum TEk ön amortisör fiyatı:250 tl işçilikte:150 istediler acaba sererviste takılan amortisörun markası ne..Toyota yazan kutu ıcınde gelıyor ama asıl markası ne..
Murat abi sağolasın ALLAH razı olsun teşekkür ederim. Monroe amortisör KYB ve Tocico amortisöre göre daha ucuz. Üstelikte çok reklamını yapıyorlar. Yani reklamlardan anlaşılan ve duyulanlara göre çok kaliteli bir imajı var. Bu sebeple şuan monroe amortisörü tercih edeceğim gibi görünüyor. Peki murat abi diyelimki ae101'in 4 amortisörünü ve helezonlarını değiştirdik. Birinde Tocico birinde monroe reflex amortisör kullandık. Kıyaslama yapacak olursak nasıl bir sonuç alırız? -Monroe tocicoya göre daha konforlu bir sürüş sunarmı? Yoksa biraz dahamı sert olur?-Monroe tocicoya göre daha güvenli ve frenajlarda daha etkili olurmu?Uzun ömürlü olsun yani 50-60 bin gitsin demiyorum önemli değil. Zaten ben 40Bin km yapana kadar aradan 5-6 sene geçer o zamandada ya yenilerim yada ön takımı tekrar elden geçiririm. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Murat abi bilgilendirdiğin için çok sağol emeğine sağlık oturup uzun uzun yazmışsın mahçup oldum çok sağol ALLAH razı olsun...Danke Schoen
Hayırlı olsun güle güle kullanın, Şimdi bu kadar bakımdan sonra benimde içime kurt düştü, bahsi geçen takırtı tukurtular bende de mevcut. Servis amortisörlerin iyi durumda olduğunu söylemişti. Bana varmı bir öneriniz ?
Metin hocam, amortisörlere gelene kadar takırtı tukurtu yapabilecek o kadar çok parça var ki. Bence rahat ol, boşuna evhamlanma