0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Offffffffff offfffffff biz de burda Ankaranın pişirici sıcağında işle mücadeele ediyoruz. Malum işler ayarlamak sorun oluyor.
Olsun sen benim yerime de eğlenirsin orda. (çok yemek yersen Hazım abimin yerine yiyorum dersin)
1-Öncelikle K.Hamam gezisinin tarihi değişti1-Kimse kıvırmasın gelmek isteyen gelsin ve adını listeye yazsın3-Bende taaaa K.Hamam'dan geleceğim.82 km öteden.Ve ayrıca aracım da yok..4-Hande hanım 100 km,ev derken ne demek istediniz.Ankara'da ikamet etmiyormusunuz?5-Bu organizasyonda olmaz ise bırakın bir daha organizsayon düzenlemeyi forumuda bırakırım.Bu konuda gayet ciddiyim.(bırakırsam çokmu büyük bir kayıp olur.Elbetteki olmaz.En fazla iki hafta sonra adımda unutulur)
Özcan Ben varım, Beni ekle o listeye
abilerim umarım buluşup eğlenirsiniz ama foruma pek giremesemde bende gelmek isterdim doğrusu , ama malesef yaş yeni 18 oldu ve ağustosda ehliyeti alıyorum , bu yıl içinde bir buluşma daha olursa bende gelmek isterim doğrusu
ama ben zaten başkasının nöbetini tutuyorum.... başkasının nöbetini başkasına nasıl satıcam bir de bu konuda yardımcı olur musunuz? bir kaç hafta erteleseniz ve saatide biraz erkene alsanız.... (ankarada ikamet etmiyorum ilçedeyim ben)
Aman boş ver ya Hazım kardeşim.Gider AnkaMall'de oturur birer çay içer hoş-beş ederiz.Bizim personelden BMW forumdan biri var.Adamların hiç boşu yok.Çeşit çeşit BMW'ler bir arada.Vallahi ne diyeyim kıskandım doğrusu