0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Türkayım zaten bu son.Bir dahada bu işlere burnumu sokmayacağım.Kimsede tık yok...
Türkayım zaten bu son.Bir dahada bu işlere burnumu sokmayacağım.Kimsede tık yok... Hande hanım bu arada siz hangi ilçede ikamet ediyorsunuz?İlçenizin yönüne doğru bir buluşma ayarlayalım.Ne dersiniz acaba..Cevabınızı bekliyorum....
Hocam düğün sezonu açıldığından hemen hemen hergün bir düğüne davetliyiz bu nedenle hafta sonu malesef size katılamayacağım.Sen olmazsan Ankara'lılar hayatta bir araya gelmezler. Birde çok fazla Ankara'lı var gibi görünsede aktif olan 3-5 kişiyiz abicim.
özcan bey hemen pes etmek olmaz..hangi ilçedeyim söylemem ama bir gün yolunuz düşerse gelin bir sodamızı için... eğer gerçekten toplanıp gelinirse de elimden geldiğince ağırlamaya çalışırım ve çok mutlu olurum...
özcan bey hemen pes etmek olmaz... ben baştan da söyledim yaz dönemi bu işler için uygun olmaz zaten... ama inanın ki ben de sizlerle bir araya gelmeyi çok arzu ederim...kimlerin gelebileceğini belirlemek açısından bu girişim çok iyi oldu bence...hangi ilçedeyim söylemem ama bir gün yolunuz düşerse gelin bir sodamızı için... eğer gerçekten toplanıp gelinirse de elimden geldiğince ağırlamaya çalışırım ve çok mutlu olurum...
bende beypazarlıyım..SODA sı meşhur olan memleket
Buraya da gelen olursa büyük bir zevk ile K.Hamam sodası ısmarlayabilirim....
Önceleri daha iyi buluşuyorduk..Kararlaştırılan tarihte muhakkak az kişide olsa toplanıyorduk.Aramıza yeni katılanlarında gelmesininde heyecanı ile çok zevkli oluyordu.Katılım gün geçtikçe azalıyor.. Ali bu arada evlenen yeni çiftlerede mutluluklar diliyorum... Ben sodası ünlü olan ve merkeze 80 km uzakta oldugum için bu ilçede olma olasılığınız çok düşük.Yani diğer ilçedensiniz...Oraya da gelmek isterdim ama gelmek çoooook zor...Buraya da gelen olursa büyük bir zevk ile K.Hamam sodası ısmarlayabilirim....
bizim soda sizin sodayı döver.....
Eger izin verirseniz bende gelmek istiyorum
Bu arada CoCo (Coşkun) da katılıcak sanırım ama bu hafta bi problemden dolayı nete giremiyormus sms attı bana... oda belirtti bencede tabi öyle pazar Günü o saatte Ankamall biraz kalabalık olmazmı park yeri vs açısından...
Araba yok ki..K.HAmam otobüsleri emrimde o gün..E bir tek Hazım'da olur.Onada bir yer bulunur elbet.Hem kalabalık olsun.İnsan yüzü görmek istiyorum.Küçük ilçede zaten bir yere gidilmiyor.Hep aynı insanlar falan....
YER : ANKAMALL KOCATEPE KAHVECİSİb]TARİH : 05 TEMMUZ 2009 SAAT 17:00KATILIMCILAR:1- Hande BAYRAM (Nöbetçi olduğu için "kılıbık yada Renault'cu sınıfına girmeyecektir)2- Özcan MUSAOĞLU3- Barış Cihan ALPTEKİN (kendisi "yasaklı toyotacı" oldugu için haber alınamıyor kendisinden )4- Hazım ŞAHİN (İllaki Pınar Sucuk hesabı)5- Ali Suat Yılmaz6- Coşkun Demiratlı (Coco)AKTİVİTE : Saat 17:00 gibi ANKAMAL'de buluşulur. Koçtaş'ta otomobil reyonu dolaşılır Hande hanım reyondan koparılır çekilir (gelemeyeceği için koparma işlemi olmayacak) Bu arada yorgun düşüldüğünden gidip enerji için bir şeyler yapılır Final'de fotoğraflanıp herkes yoluna koyulur...NOT 1:Gelmek isteyenler lütfen adını listeye eklesin.NOTTTTTTT 2:Adını yazıpta gelmeyen (ben hariç.malum K.Hamam'dayım) KILIBIK olsun,Renault sahibi olsun Yazdım ama gelen-gelecek-gelmek isteyenler adlarını kendileri yazarlarsa daha iyi olacaktır..