At abi zaten kızılcahamamdan kızgınsın dagıtırsın ortaligi
Can nasılsın kardeşim? Kimseye kızgınlığım falan yok.Hava muhalefeti nedeni ile olamamıştı.Şu anda bile yağmur yağıyor burda...Elden ne gelir ki!
tabi ya sitenin reklamı olur.3-4 arabayla toplanıp fotograf yolluyorlar adı da etkinlik oluyor..biz ki ankarada kac kişiyiz bizim fotoları yayınlamayacaklar da hondacılarınkini mi yayınlayacaklar 
Ben Auto Show'a gönderecektim de kimsenin kılı kıpırdamı.Buda hayalden öte bir şey değil..

bi toplansak en az 20-25 araç 40-50 kişi toplanırız.. 
Biri bana buranın Türkçe tercümesini yapabilirmi acaba

ayıp bu ankaralılara kınadım valla.... 
Kınamanızda dolayı bende sizi kınıyorum Hande hanım.Kınayacağınıza bir adım atıp herkesi ayağa kaldırsanız..Daha güzel olmaz mı?

?
Kanbersiz düğün olmaz Özcan'cım 
Ali merhaba nasılsın ya..yazılarını okuyan hacı olur

Vallahi doğru söylüyorsun.Herhalde yine Kanber olacağım
yok abi o bakımdan kızgınlık demedim, hani çok istedigi birşey olmayınca insanın içine bi kırgınlık girer ya o bakımdan dedim
20 araç gelir , 40 kişi gelir...
sıfır arabalarda 5 sene yada 100.000 km garanti kapsamı veriyolar..
20 araç gelir , 40 kişi gelir...
sıfır arabalarda 5 sene yada 100.000 km garanti kapsamı veriyolar..
bu mesajı alkışlarım..abi nasıl saçmalanır ödülünü veriyorum sana
Kınamanızda dolayı bende sizi kınıyorum Hande hanım.Kınayacağınıza bir adım atıp herkesi ayağa kaldırsanız..Daha güzel olmaz mı?
?
bende benim kınamamdan dolayı beni kınamanızdan dolayı sizi bi daha kınadım efendim...
ben her haftasonu (adli nöbetler hariç) ankaradayım...
uzun uzadıya bişey yapmaya gerek yok...
bi pazar cepanın arka tarafında bauhause (böylemi yazılıyodu bu) da toplanılır...
önce araba aksesuarı bölümü gezilir.... (o sırada raflara yapışıp herşeyi almaya çalışan hande, raflardan gerekirse zor kullanarak çekilir kopartılır

)
sonra cepanın üst katına çıkılır.... yemekler alınır.... terasta hepbirlikte oturulup yenilir sohbet edilir...
vedalaşma ve tekrar görüşme temennileriyle buluşma sonlandırılır....
hadi hayırlı başarılar... tarih belirleyin gelmeyen kılıbık olsun....
hayır yaa ben yokken buluşmayın

ben gelcem bak eylülde söz
bende benim kınamamdan dolayı beni kınamanızdan dolayı sizi bi daha kınadım efendim...
Bende,sizi kınamamdan dolayı beni kımanızı,sizin adınıza ben de beni kınıyorum.

önce araba aksesuarı bölümü gezilir.... (o sırada raflara yapışıp herşeyi almaya çalışan hande, raflardan gerekirse zor kullanarak çekilir kopartılır
)
sonra cepanın üst katına çıkılır.... yemekler alınır.... terasta hepbirlikte oturulup yenilir sohbet edilir...
vedalaşma ve tekrar görüşme temennileriyle buluşma sonlandırılır....
hadi hayırlı başarılar... tarih belirleyin gelmeyen kılıbık olsun.... 
Alla alla ya.....
hayır yaa ben yokken buluşmayın
ben gelcem bak eylülde söz
Varmı başka bir isteğin Türkay

Eylül dediğin ne kadar uzakta biliyormusun

??
20 araç gelir , 40 kişi gelir... sıfır arabalarda 5 sene yada 100.000 km garanti kapsamı veriyolar..
Barışım Cihanım hala imkansız hayaller peşindesin.20 araç+40 kişi hayalinin gerçekleşmesi benim Sharon Stone ile akşam yemeği yeme hayalim kadar imkansız.
özcan abi eylül dediğin ne ki yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz.........yatcaz kalkcaz hoop eylül gelmiiiş
hiç özlememiş

niye özlesin

izmir yaradı ona, kapının önünde yıkanıyor, iç dış itinayla temizleniyor..burası onun için daha güzel..garajı var falan..ne yapsın ankarayı
Hande Ablanın fikri fena da değil
olabilir. Çünkü Kızılcahamam'a gelemiyorum.