0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
At abi zaten kızılcahamamdan kızgınsın dagıtırsın ortaligi
tabi ya sitenin reklamı olur.3-4 arabayla toplanıp fotograf yolluyorlar adı da etkinlik oluyor..biz ki ankarada kac kişiyiz bizim fotoları yayınlamayacaklar da hondacılarınkini mi yayınlayacaklar
bi toplansak en az 20-25 araç 40-50 kişi toplanırız..
ayıp bu ankaralılara kınadım valla....
Kanbersiz düğün olmaz Özcan'cım
20 araç gelir , 40 kişi gelir... sıfır arabalarda 5 sene yada 100.000 km garanti kapsamı veriyolar..
Ben akşamdan beri okuyorum anlayamadım kardeşim O değil önceki sayfada da bir sürü lastik çektirmişim ama tık yok neden bu ara kimse mesajlarımı takmıyor ? Ben mi kendimi ifade edemiyorum
abeyyy hani geliyodun ankaraya 22 sinde falan diyodun noldu msn e baktım uyuyomuşsun
Kınamanızda dolayı bende sizi kınıyorum Hande hanım.Kınayacağınıza bir adım atıp herkesi ayağa kaldırsanız..Daha güzel olmaz mı??
bende benim kınamamdan dolayı beni kınamanızdan dolayı sizi bi daha kınadım efendim...
önce araba aksesuarı bölümü gezilir.... (o sırada raflara yapışıp herşeyi almaya çalışan hande, raflardan gerekirse zor kullanarak çekilir kopartılır )sonra cepanın üst katına çıkılır.... yemekler alınır.... terasta hepbirlikte oturulup yenilir sohbet edilir...vedalaşma ve tekrar görüşme temennileriyle buluşma sonlandırılır....hadi hayırlı başarılar... tarih belirleyin gelmeyen kılıbık olsun....
hayır yaa ben yokken buluşmayın ben gelcem bak eylülde söz
Bende sizi kınamamdan dolayı beni kımanızı,sizin adınıza ben beni kınıyorum.
Barışım Cihanım hala imkansız hayaller peşindesin.20 araç+40 kişi hayalinin gerçekleşmesi benim Sharon Stone ile akşam yemeği yeme hayalim kadar imkansız.
yok abi o bakımdan kızgınlık demedim, hani çok istedigi birşey olmayınca insanın içine bi kırgınlık girer ya o bakımdan dedim
Biri buna bir son versin :D
özcan abi eylül dediğin ne ki yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz.........yatcaz kalkcaz hoop eylül gelmiiiş