0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ses gelmesi sağ rot milinin boşluk yapmasındandır. Eğer bulunduğunuz yerde iyi bir toyota ustası ve tornacı varsa teflon malzemeden oranın boşluğunu alması için parça yapıyorlar. Kutuyu değiştirmene gerek yok. Ben yaptırdım ses gitti.
Ses geldiğini nerden çıkardınız ki Hidayet bey..? Akanda bey, bu araştırmaya girmeden önce iki şey yapmanızı tavsiye edeceğim; 1. Lastik havalarınızı ayarlattırın. 2. olarak da iyi bir rot-balans servisine gidip, rot ayarını yaptırın. Sonrasında eğer gene sorun devam ederse gerekli yedek parçaların temini konusunda sizi yönlendirebilirim...
Gerçekten benimde çok kafama takılıyor 2005-2007 corollalarda bu kronik mi Korkuyorum açıkçası Şimdi 2005-2007 arası bir corolla alsam 1-2 ay sonra böyle bir sorun olsa insanın zoruna gider 2800 tl vermek Direksiyona arabanın değerinin %10 nu ediyor akıl harcı değil yahuHani sorunsuzdu toyotalar Utku beyyyy
Hani sorunsuzdu toyotalar Utku beyyyy
evet sorunsuzeğer çıkarırsa da toyotaya başvuruyorsunuz, size yenisini veriyorlar, eskisine de gözünüzün önünde yakıyorlar
Şaban abi senin araba kaç km de şu an değişimlerim maliyeti ne tutmuş 2800 ytl ye 2 defa motor yaptırıyor insanlar
Kabul de etmek gerekli Ae 101 ve111 lerden sonra sorunsuzlu biraz bitmiş gibi görünüyor şöyle bir forumları gezindim harbiden bazılarında direksiyon sorunu bazılarında yag yakma bazılarında motor blok sorunu (avensis makyajlı t22 mi ne ) yeni kasa corollalardaki ve aurıslerdeki sorunları saymıyorum zaten Ha bu arada bu direksiyon sorunu Avensislerdede varmış Ama ne yaparsın Toyota yine markalar içinde en az sorunlu diye alacaz yine memur olduğumuzdan dolayı ekonomik olanı almak gerekiyor. Ama bu direksiyon tamir maliyeti beni korkutuyorŞABAN abi bende karabükte ikamet ediyorum sizinde bağlantınız var herhalde Karabük'le Hemşeri sayılırız Bu direksiyon tamiri yapan yer güvenlimi nerde yapıyorlar Kaça mal oluyormuş Alırsak bir corolla sorun çıkarsa bende herhalde özel servise giderim 2800 ytl fiyatmi olur bunlar sayı saymayı bilmiyorlar galiba parayı ağaçtanmı topluyoruz biz Kazanın biz yeriz diyemi düşünüyorlar
bu sözüm sakın yanlış anlaşılmasın (bazıları yanlış anlayıp 'utku özür dilesin' diye konu bile açıyor işin özü şudur, hiçbir araç 0 hatalıdır diyemeyiz, mutlaka sorunlar çıkabiliyor, toyota bu anlamda en sorunsuzudur, yani sorun çıkarabilir ama bu oran toyota da çok azdır. bir de şunu belirtmekte fayda var. forumlara üye olanların bir kısmı araçlarındaki sorunlarla ilgili yardım alabilmek içindir. dolasıyla forumlarda açılan konulara bakarsak aslında toyota sorunlu araçmış diye düşünebiliriz. hatta toyota gibi sorunsuz marka imajını elde etmiş bir marka için insanlar forumlarda özellikle kusur arar hale geliyorlar...Ama işin özünü ben toyotanın içinde biri olarak yaşıyorum. Yol yardım aracı ve telefonu bende kalıyor, bu şirkette 1 senedir çalışıyorum, araç arızasından dolayı 1 kere yol yardıma gittim, servisimiz genel itibari ile yoğun değil, gelen bakıma geliyor, arıza için gelen tahmin edemeyeceğiniz kadar azdır. başka birşey demeye gerek var mı?
bencede ağaçtan toplamıyoruz o sebepten herzaman yan yollarrdan gitmek yani hatalı parçanın onarımına gitmekte falda var hemşerim