utku bey hangi toyotasa ya başvuruyorsunuz türkiyede öyle ilgili bir firmamı varki.ben başımdan geçenleri size anlatayımda toyotasa nın notunu siz verin.aynı meseleyı daha önce başka konu altındada diktare ettim.benım arabanın garantisinin bitmesine 1 hafta kala bazı kasislere girince (ama her kasiste değil)üst kolondan hafif tıkırtılar gelmeye başladı servise gittim ön taraftan tıkırtılar geliyor dedim.iş emri açıp arabayı bıraktım aracı almaya gittiğimde herzamankı salak cümleyle karşılaştım ARIZA YOK BEYEFENDİ.sonra içimden saydıra saydıra aldım arabamı aradan 10 gün geçti tıkırtı arttı yine aynı servise gittim bu sefer garanti bittiya tıkırtıyı hemen duydular.bende garanti kapsamındayken bu şikayetim için size geldim siz arıza yok dediniz şimdi ise bu kutuyu garanti kapsamında değiştireceksiniz dedim tabiiki HAYIR cümlesini aldım.
hani o ilgili dediğiniz toyotasa ya hem yazı hemde sözlü başvuruda bulunup başımdan geçenleri anlattım müşteri memnuniyeti açısından garantili değişim talep ettim.servis kayıtarını kontrol etmişler ve garanti kapsamında iken benım tıkırtı diye götürdüğüm gün iş emrini tıkırtı var diye değilde uğultu var diye açmışlar o yüzden kusura bakmayın garantili değişim olmayacak dediler.şimdi ben servisemi saydırayım toyotasa yamı saydırayım.
artı aracımın çok yakıt yakma sorunu için 3 servise gittim ARIZA YOK DEDİLER toyotasaya başvurdum bana tekrar servise götürün diye mail atmışlar (saçmalamışlar) ve benım toyotasa müşteri hizmetleriyle tekrar görüşmemde biz sizi arıyacağız dediler ama 20 gündür ne arayan nede soran var.(bu arada 3 servisin bulamadığı arızayı bir kardeşimizin tavsiyesi ile bir özel servise yaptırdım hemde 10 dakikada notu siz verin) işte biz böyle bir TOYOTASA'dan bahsediyoruz.
kusura bakmayın asabileştim birden toyotasa nın adını duyunca birilerini kırdıysam özür dilerim.
utku bey bu isyanım size değil tamamen toyotasa ya.
saygılar
Bu yazdıklarınıza kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum, çok lakayıt bir ekipleri var, bir ton para istiyorlar, ben açık nette söyledim kardşeim biz bmw mercedes e binmiyoruz bu toyota
---- -------- bir direksiyon için 2800 tl ne demek ? ve bunu gülerek söylüyor, servis elemanları çok ilgisiz, hiçbir açıklama yok yüzünüze bakmıyorlar, bu durum beni iyiden iyiye rahatsız etti, aracı bir an önce elden çıkarıcam veya kiraya vericem, hem para veripte hemde enayi yerine konulmak hiçte rahat hissettirmiyor bana, dikkat ettimö serviste, araç bakanlara araç alanlara o kadar güzel mualeme varki, ilgi alaka aynı şeyleri bizde yaşamıştık aracı alırken, ancak sorunlar başlayınca bu ilgi alaka artık yerini, siz oturun biz ilgilenicez, efendim şu şu değişecek ya nasıl olur neden? sorularına işte hmm kem küm alakasız cevaplar, işine gelirse tarzında jest mimikler, toyota araçları gerçekten iyi sorunsuz yani olabildiğince, ancak servis, müşteri hizmetleri ve yedek parça fiyatları bir o kadar can sıkıcı ve yakıcı, bunları gözden geçirmeleri gerekir, şikayetvar.com danda takip ediyorum bir çok kurumsal firma en ufak şikayetlere bile cevap verirken toyota başlığı altındaki bir çok şikayete kale alınıpta cevap bile yazılmamış, şirketin bir an önce kendisine çeki düzen vermesi gerekir zannımca, artık insanlar bilinçsiz tüketici değil eskisi gibi insanlar hak hukuk bilmez değiller, bunun farkında olmalı toyotasa, söyleyeceklerim bu kadar.
Umuma açık yazıda kullanılan argoya Yönetimce müdahale edilmiştir.