0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2003 e kadar değil 2006 ya kadar .
Taksi çıkması olmamalı, mümkünse birinci sahibinden olmalı , sürtme ve küçük hasarlar yoğun trafikte kaçınılmaz bu nedenle kaza hikayesini öğrenmeli ,motor durumu ve yaptığı km önemli mekanik durumu kontrol edilmeli, yorgun araç koltukların durumundan bir fikir verebilir( çökmüş ve yıpranmış koltuk gibi)
Çeviri yapacak olursak,sök tak ;örneğin arabanın kaputu,çamurluğu veya kapılardan birisi veya bagaj kapağı hasar görmüştür,vidalarından sökülür dışarı alınır eski bir lastik üzerinde doğrultma,macun,boya işi yapılır sonra yerine takılır,değişmiş lafı örneğin onarılmayacak haldeki bahsi geçen parçanın yerine aynı model arabadan sökülmüş parça konur aynı renge boyanır,resmi servisler en küçük hatada yeni parça ile değişim yaparlar,tramer yüksek çıkar,lokal boya,parça boya lafı örneğin bir kapıda biraz hasar vardır sanayide sadece o kısım boyanır resmi serviste tüm kapı boyanır,önemli olan şase,podye ve direklerde boya olmamasıdır,yandan ağır darbe aldı ise yanal kayma olur,tüv'den zor geçer,aracı alırken muayene süresine uzun zaman olmasına dikkat edersiniz.Bazen iki arabayı yarıdan kesip tek araba yapıyorlar bu nedenle direk bağlantı yerlerinde kaynak vs olmadığına dikkat edersiniz.Kolay gelsin.
Biraz evvel mesaj gönderdim--ya da gönderdiğimi sanıyorum, çünkü "Gönder" butonuna bastıktan sonra mesajın gönderilip gönderilmediğine dair "Mesajınız gönderildi" ya da "Mesajınız gönderilmedi" şeklinde bir ifade göremedim. Gelip gelmediğini söylerseniz çok sevinirim.Tarafıma gelen herhangi bir ileti olmadı.
Bilgiler verilmiş zaten.Araç dışında saticiya da bakmanızı tavsiye ederim.Aracı incelerken de yanınızda bu konuda tecrübeli birisi olsun.
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mayıs 11, 2025, 19:44:17Biraz evvel mesaj gönderdim--ya da gönderdiğimi sanıyorum, çünkü "Gönder" butonuna bastıktan sonra mesajın gönderilip gönderilmediğine dair "Mesajınız gönderildi" ya da "Mesajınız gönderilmedi" şeklinde bir ifade göremedim. Gelip gelmediğini söylerseniz çok sevinirim.Tarafıma gelen herhangi bir ileti olmadı.Tahmin ettim. Şimdi birkaç kez daha denedim, bana mısın demedi. Belki yeni bir üye olduğumdandır. Şöyle bir ekranla karşılaştım biraz kurcalayınca sistemi:Moderatörlere sorayım...Mesaj Birleştirildi: [time]Mayıs 11, 2025, 22:35:14[/time]Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mayıs 11, 2025, 21:03:19Bilgiler verilmiş zaten.Araç dışında saticiya da bakmanızı tavsiye ederim.Aracı incelerken de yanınızda bu konuda tecrübeli birisi olsun.Hakan Bey? Büyük ihtimalle yeni bir üye olduğum içindir ama neden özel mesaj/ileti gönderemiyorum? Ya da ben mi yanlış bir şey yapıyorum? Tokay Bey'e özel bir konuda danışmam gerekiyor ama yapamıyorum. Yardım edebilir misiniz?